Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ : "οι πιο πολλοί βουλευτές, δεξιοί , του ΠΑΣΟΚ" έχουν χοντρές καταθέσεις στις Ελβετικές τράπεζες


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ  από ελληνικής καταγωγής  βουλευτή 
 της Ελβετίας .
Εριξε  ΔΙΠΛΗ κανονιά  λέγοντας :
  • «η Ελβετία  έχει προτείνει από το 2005 στην ελληνική κυβέρνηση μια φορολογική συμφωνία, αλλά οι ελληνικές κυβερνήσεις έξι χρόνια τώρα κωφεύουν»!
  • στις  ελβετικές  τράπεζες  έχουν γερές   καταθέσεις  πολλοί ...' Ελληνες  βουλευτές   , δεξιοί και του ΠΑΣΟΚ !
Τη  "βόμβα" έριξε ο ελληνικής καταγωγής βουλευτής του ελβετικού Κοινοβουλίου, κ. Ιωσήφ Ζησιάδης,στην πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή «Ερευνα», του κ. Π. Τσίμα (Mega) δηλώνοντας:
  •  «Τον Ιούνιο  έκανα μια Ερώτηση στην υπουργό Οικονομικών να την ρωτήσω τι γυρεύει η Ελβετία. Γυρεύει να φέρει όλα τα χρήματα από την Ελλάδα στην Ελβετία; Είναι αυτός ο στόχος της;»
  •  Η απάντηση της υπουργού Οικονομικών της Ελβετίας -διευκρινίζει ο κ.Τσίμας- τον άφησε άφωνο, καθώς :  «η Ελβετία του απάντησε ότι έχει προτείνει από το 2005 στην ελληνική κυβέρνηση μια φορολογική συμφωνία, αλλά οι ελληνικές κυβερνήσεις έξι χρόνια τώρα κωφεύουν»!
  • Μάλιστα ο Ελληνας βουλευτής εμφανίζεται κατόπιν να υποστηρίζει: «Το εξηγώ αυτό γιατί οι πιο πολλοί βουλευτές, δεξιοί, του ΠαΣοΚ, έχουν πάρα πολλά χρήματα εδώ στην Ελβετία και νομίζω τα συμφέροντα δεν είναι να δηλωθούν και να είναι ανοιχτοί λογαριασμοί όπως εμείς θέλουμε να είναι με όλες τις χώρες του κόσμου».
    Για  το μείζον  θέμα  δυο βουλευτες της ΝΔ , οι κ.κ. Γερ. Γιακουμάτος και Κ. Τζαβάρας ζητούν διευκρινίσεις  από τους κ.κ. Βενιζέλο και Πετσάλνικο.
        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου