Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΛΛΗΨΗ , επιτέλους , μεγαλοπαράγοντα των Μ(έσων) Μ(αζικής) Ε(επιβολής) για ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ!!!


Επιτέλους , τα σκουριασμένα  γρανάζια των περίφημων ... διωκτικών Αρχών της Ψωροκώσταινας  κινήθηκαν  γιατί  αυτός ο ...αθεόφοβος ο Ράϊνχεμπαχ  έπαθε  την πλάκα του  ,μόλις  διαπίστωσε - σε ένα ... δίμηνο!!- τι  ακριβώς συμβαίνει  με το....  μεγάλο κόλπο  της φοροδιαφυγής.
Και η αρχή έγινε σήμερα ,αργά  το απόγευμα,  με τη  σύλληψη  στη ΒΟΥΛΑ Αττικής (σ.σ. σε φτωχογειτονιά  διέμενε  κι αυτός ...) του  Κώστα Γιαννίκου , Δ/ντος  συμβούλου  του  τηλεοπτικού  σταθμού Alter - και συνεταίρου  του  μεγάλου παίχτη( ! )Γιώργου  Κουρή της "ΑΥΡΙΑΝΗΣ"- γιατί ο ...φουκαράς χρωσούστε   μόνο ...1.200.000  Ευράκια .
Ψίχουλα  για πάρτη του  , αλλά τα στερούσε  από τον δημόσιο κορβανά!
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κατηγορία  είναι σε βαθμό κακουργήματος  κια αφορά   χρέη προς το Δημόσιο της  άλλης  εταιρείας του, της «Modern Times»..
Από το πρωί  κυκλοφορούσε  η  φήμη  πως  χθες συναντήθηκε  με το  ΒΕΝΙΖΕΛΟ  ενδεχομένως  για να προλάβει  αυτήν τηνν .εξέλιξη!
Ο Κώστας Γιαννίκος κατέχει το 24,9% του μετοχικού κεφαλαίου του «Alter» μέσω της εταιρείας του, «Modern Times». Ως διευθύνων σύμβουλος του σταθμού έχει κηρύξει «Lock Out» στην επιχείρηση. Από τον Ιανουάριο του 2011 το «Alter» άρχισε να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να μένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι. Τα συνολικά χρέη του σταθμού προς τράπεζες, ιδιώτες και διαφημιστικές εταιρείες ξεπερνούν αυτή τη στιγμή τα 500 εκατ. ευρώ. Οι  εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι, παρά τις επανειλημμένες  "δεσμεύσεις" του  αφερέγγυου Γιαννίκου....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου