Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Ελληνική ΜΑΦΙΑ σωματεμπόρων επί ... ΔΕΚΑ έτη εκβίαζε και εξέδιδε ΚΟΡΙΤΣΙΑ από τα Βαλκάνια και τη Ρωσία


Δυο Ελληναράδες , ο άνδρας 51 ετών και η γυναίκα 61 ετών , ήταν οι ΑΡΧΗΓΟΙ της ΜΑΦΙΑΣ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΩΝ κοριτσιών από διάφορες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων,που δρούσε ανενόχλητα τουλάχιστον επί Δ Ε Κ Α Ε Τ Ι Α στην Αττική, θησαυρίζοντας.
Κατά μέτριους υπολογισμούς οι μαφιόζοι έβαζαν καθημερινά στη τσέπη τους πάνω από ...1.000 ευρώ . Στο ποσό αυτό δεν συμπεριλαμβάνονται οι “αμοιβές” άλλων ...15 μαφιοζάκων που μετέφεραν με αυτοκίνητα τα ανήλικα κορίτσια ,ούτε και τα μικρά ποσά που έδιναν στα θύματά τους.
Και η ΕΛΑΣ... κοιμόταν , εκτός Αν ... κάποιοι τα έπαιρναν...
Στην  επιχείρηση της Αστυνομίας συνελήφθησαν 15 μαφιόζοι , αλλά ξέφυγε η 61χρονη αρχηγός.
Για τα ραντεβού οι μαφιόζοι χρησιμοποιούσαν :
  • τρία τηλεφωνικά κέντρα, σε διαφορετικά σπίτια, στη Νέα Φιλαδέλφεια και στους Αγίους Αναργύρους, που είχαν νοικιάσει γι' αυτό το σκοπό,
  • 65 κινητά τηλέφωνα και
  • 12 Ι.Χ. αυτοκίνητα
Είχαν όμως ...οργάνωση στην είσπραξη:
  • Οι συνοδοί μετέφεραν τις γυναίκες στα ερωτικά ραντεβού και ύστερα άρπαζαν ...τις εισπράξεις, από τις οποίες τους έδιναν ένα μικρό μέρος, κρατούσαν την αμοιβή τους και καθημερινά παρέδιδαν τα υπόλοιπα χρήματα στον ταμία της οργάνωσης, έναν 38χρονο Έλληνα. Ο τελευταίος, αφού συγκέντρωνε τις καθημερινές εισπράξεις, τις παρέδιδε στα δύο διευθυντικά στελέχη της οργάνωσης, που τις κατέθεταν σε λογαριασμούς τους σε τράπεζες, ή τα έστελναν στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου