Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Ο Γιώργος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ "ήταν το χειρότερο μοντέλο πρωθυπουργού" ...

΄Αρχισαν  τα ... αποκαλυπτήρια του Γιωργάκη  Παπανδρέου . Τώρα  θυμήθηκαν  τα  γνωστά παπαγαλάκια  της εξουσίας  τα . ..μειονεκτήματα και τα λάθη του  Γιωργάκη  ως πρωθυπουργού, γιατί (τώρα)  ..προσκολλώνται (!) στη  νέα  διορισμενη κυβέρνηση Παπαδήμου  και την επερχόμενη του Σαμαρά.
 Μέσα  στο ΠΑΣΟΚ  ενισχύονται  οι  φωνές που ΑΠΑΙΤΟΥΝ  αλλαγή ηγεσίας  μετά την ΠΑΤΑΓΩΔΗ αποτυχία  του ,που οδήγησε   την Ελλαδίτσα  στα  σαγόνια του Καρχαρία , δηλαδή το Δ.Ν.Τ.
Βλέποντας όλα αυτά  τα  καραγκιοζιλίκια , ο έμπειρος  και  σώφρων  πολιτικός συντάκτης Κ.Ι.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ , με άρθρο  του  στη σημερινή "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" , δικαίως  διερωτάται: "Μα , δεν γνώριζαν τον άνθρωπο; ..."
Και σε ένα πυκνογραμμένο κείμενο μαστιγώνει τον Γιωργάκη :
  • "Πράγματι , ο Γ.Α.Παπανδρέου  ήταν το  χειρότερο μοντέλο πρωθυπουργού, η χειρότερη πρωθυπουργική εμπειρία που γνώρισε ο τόπος μεταπολεμικά. ΄Ηταν "άσχετος" με τη  δουλειά που είχε να κάνει, φανερό ήταν εξαρχής πως ήταν παιδαριώδεις οι αντιλήψεις του περί διοικήσεως και πως άλλα ήταν τα προσωπικά  ενδιαφέροντά του σε τούτη τη ζωή (κομπιούτερ ,ταξίδια , ποδηλασία,κανό,γυμναστήριο). Επιπλέον , διέπραξε ένα εγκληματικό  σφάλμα τον Μάϊο του  2010 ,οδηγώντας  τη  χώρα στο ΔΝΤ ,για να καταρρεύσει φυσιολογικά  το 2011 , πνιγμένος στα σφάλματα  και τις πολιτικές  ασυναρτησίες του".
Και συνεχίζει :
  • "Οι ευφυείς , θεωρούμενοι (ελέω ΜΜΕ) "μοντέρνοι"  πολιτικοί της Ομάδας  των "εκσυγχρονιστών" του ΠΑΣΟΚ  δεν γνώριζαν ποιος είναι ο Γ.Παπανδρέου , όταν τον στήριζαν για αρχηγό και πρωθυπουργό; δεν γνώριζαν ποιος ήταν και  τι "μετρούσε" ο συνάδελφός τους ,που ελάμβανε  σ΄ενα διαμέρισμα της οδού Αναγνωστοπούλου το "δακτυλίδι" από τον μαραμένο αρχηγό  των "εκσυγχρονιστών" Κ.Σημίτη, μάλιστα με  εξευτελισμό και γελοιοποίηση των "δημοκρατικών"  καταστατικών διαδικασιών του κόμματός τους;;"

Και ο κ.Αγγελόπουλος  τελειώνει ,γράφοντας:
  • "Γιατί τον αποδέχθηκαν , και μάλιστα τόσο εύκολα  για αρχηγό του κόμματος {...}  Γιατί τα επόμενα  χρόνια έκαναν το ¨κορόϊδο¨" , κατά το κοινώς λεγόμενο , όταν έπεφτε από γκάφα σε γκάφα ο αρχηγός τους ;" !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου