Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Πάγκαλος : «το ΜΝΗΜΟΝΙΟ απέτυχε, γιατί εμείς αποτύχαμε...”!!!

 
Νάτος πάλι ο ... Πάγκαλος.
Είχε πολύ καιρό να ... χτυπήσει.
Και τώρα , με συνέντευξή του - στην “Καθημερινή της Κυριακής”- αναφέρεται στην... αποτυχία της οικονομικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ στην οποία ήταν και είναι ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ (!) και επιρρίπτει τις ευθύνες στους δύο υπουργούς Οικονομικών δηλαδή , τον Γ. Παπακωνσταντίνου και τον Ε. Βενιζέλο!
Ισχυρίζεται :
  • «το μνημόνιο απέτυχε γιατί εμείς αποτύχαμε και στη μείωση των εξόδων και στην αύξηση των εσόδων από τον περιορισμό της φοροδιαφυγής.
Ο κ. Πάγκαλος επιτίθεται με σφοδρότητα στο ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ, ισχυριζόμενος ,ότι
  • η «εναλλακτική πολιτική των δύο κομμάτων της Αριστεράς στην ΕΕ είναι να γυρίσουμε στη βουκολική Ελλάδα με τα κτηματάκια μας, να βόσκουμε τα αρνάκια μας, με έναν Εμβέρ Χότζα να σφάζει πού και πού τους αντιφρονούντες».
Τάριξε και στον Παπουτσή γιατί δεν ..συνέλαβε τον  "κάθε Φωτόπουλο που καταλαμβάνει ανενόχλητος τη ΔΕΗ». «Ο κ. Παπουτσής έχει κατ' εξοχήν την ευθύνη»
Κυρίως τα ρίχνει στον πρόεδρό του , το Γιωργάκη για την . ..αιφνίδια “απόφασή” του για ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ισχυριζόμρνος ,ότι ο καημένος (ο ΓΑΠ!!) ...«παρασύρθηκε». «Ήταν μία επιλογή που μόνο με κατάρα μπορεί να περιγραφεί»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου