Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Καραχάλιος, κάνοντας λόγο σκευωρία από αυτούς που έφαγαν τα 12 εκατ. ευρώ του ΕΟΤ !


Για σκευωρία σε βάρος του κάνει λόγο ο τέως γενικός γραμματέας του ΕΟΤ το όνομα του οποίου εμπλέκεται στο σκάνδαλο με την πλαστογραφημένη επιταγή για την οποία έχουν γίνει ήδη 5 συλλήψεις, μεταξύ των οποίων και ενός ειδικού συμβούλου του.

Ο κ. Καραχάλιος, ανοίγει Με την απάντησή του ανοίγει ένα μεγάλο θέμα, κάνοντας λόγο για κύκλωμα που έφαγε 12 εκατομμύρια ευρώ από τον ΕΟΤ. Υπαινίσσεται δε σχεδόν καθαρά ότι η αποπομπή του από τη θέση του γενικού γραμματέα έγινε γιατί δεν δέχθηκε να συγκαλύψει την υπόθεση.

Στη δήλωσή του , μεταξύ άλλων αναφέρει:

  • Οσοι προσπάθησαν να με τελειώσουν, μάλλον βιάστηκαν - Ξέρω οτι θα προσπαθήσουν ξανά..

  • «Διετέλεσα Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ για 12 εβδομάδες. Από τον πρώτο κιόλας μήνα διαπίστωσα μια σειρά από σοβαρές παρατυπίες και δυσλειτουργίες στον Οργανισμό, που αφορούσαν θέματα οικονομικής διαφάνειας, οργανωτικής λειτουργίας και επικοινωνιακής στρατηγικής.

  • Κάθε ενέργειά μου, για να φέρει αποτελέσματα, έπρεπε και πρέπει να είναι στοιχειοθετημένη. Γι' αυτό και όταν στις αρχές Δεκεμβρίου παρέλαβα το πόρισμα των ορκωτών λογιστών, και αφού ενημέρωσα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΤ και την Υπουργό Τουρισμού, προχώρησα σε μια σειρά ενεργειών για τη διαλεύκανση της λογιστικής (;) τρύπας των 12 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία διαπιστώνεται στο πόρισμα.

  • Από εκείνη την ημέρα, και εδώ και τρεις εβδομάδες, ξεκίνησε μια πρωτοφανής σε μέγεθος και χυδαιότητα εκστρατεία κατασυκοφάντησής μου. Σκοπός, όσων θεωρούν ότι θα πληγούν από τη διερεύνηση των οικονομικών υποθέσεων του ΕΟΤ, είναι να με "εκτελέσουν" επικοινωνιακά, να με "τελειώσουν"' πολιτικά και να διαλύσουν την προσωπική ζωή μου.

  • Επειδή άντεξα στο πρώτο κύμα των επιθέσεων, προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα. Προσπάθησαν να με εμπλέξουν σε αυτή την υπόθεση. Βιάστηκαν .Η υπόθεση της πλαστογραφίας που ήρθε στο φως της δημοσιότητας είναι πολύ σοβαρή, αλλά αποτελεί ερασιτεχνική απάτη, μπροστά στα επαγγελματικά κυκλώματα που θέλουν την αδιαφάνεια στον ΕΟΤ”.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου