Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Η στρίγγλα Θάτσερ αγαπούσε τον ανώμαλο και κατά συρροή παιδεραστή, παρουσιαστή του BBC Τζίμι Σάβιλ , και πέρασαν μαζί 11 συνεχόμενες παραμονές Πρωτοχρονιές!!!

Η Θάτσερ με τον Τζίμι Σάβιλ (φωτό Daily Mail)ΣΟΚ  ΣΟΚ  ΣΟΚ
Πολλοί   θεωρούσαν  την Μάργκαρετ Θάτσερ μια  σκληρή  και αδίστακτη  γυναίκα .Κοινώς  ως μία στρίγκλα...

Ομως μία αναπάντεχη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ εμπεριέχεται στο φάκελο που έδωσαν στη δημοσιότητα τα Εθνικά Αρχεία της Βρετανίας, καθώς μέσα σε αυτά περιέχεται και αλληλογραφία της Μάργκαρετ Θάτσερ, με τον Τζίμι Σάβιλ, τον κατά συρροή παιδεραστή, γνωστό παρουσιαστή του BBC (φωτο από την Daily Mail, άνω...)

Από το  σημερινό "ethnos.gr"το ρεπορτάζ  για  την αγάπη της αδίστακτης  Θάτσερ  στον κατά συρροή παιδεραστή Τζίμι Σάβιλ:
  • "Το γράμμα του 1980, που δόθηκε στην δημοσιότητα θεωρείται, ότι σηματοδοτεί την έναρξη μιας «στενής φιλίας» μεταξύ της Μάργκαρετ Θάτσερ και του Τζίμι Σάβιλ, ο οποίος δεν διστάζει να της εκδηλώσει την «αγάπη» του και να υπογράψει με φιλιά το σημείωμα.
  • Η Θάτσερ τον προσκάλεσε για γεύμα στο Chequers και οι δυο τους πέρασαν 11 συνεχόμενες παραμονές Πρωτοχρονιές μαζί.
  • Ωστόσο η περαιτέρω επικοινωνία μεταξύ τους έχει λογοκριθεί, καθώς ήταν «προσωπικού» και «εμπιστευτικού» περιεχομένου, όπως ανακοινώθηκε επισήμως!!.
  • Μια επιστολή και ένα τηλεφωνικό μήνυμα του Σάβιλ λογοκρίθηκαν μόλις τον περασμένο Οκτώβριο, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου παιδεραστίας.
  •  Περισσότερα από 450 άτομα έχουν καταγγείλει τον Σάβιλ για σεξουαλική κακοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου