Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Kομπίνα στον ΕΟΤ από ειδικό σύμβουλο του γενικού γραμματέα του Οργανισμού


Πρώην σύμβουλος του ΕΟΤ κατηγορείται για τέσσερα κακουργήματα

Αυτό  θα πει  να είσαι ...ειδικός σύμβουλος .Δηλαδή να  συμβουλεύεις  πως στήνεται μία κομπίνα  σε  βάρος  του ΕΟΤ , στον οποίο  -εννοείται πρόσφερες  τα "φώτα"  σου- και από τον οποίο αμειβόσουνα καλά.
΄Ετσι , λοιπόν , ο πρώην ειδικός  σύμβουλος  του γενικού  γραμματέα του ΕΟΤ Νίκου Καραχάλιου πήρε παράτυπα στο γραφείο του το μπλοκ επιταγών , 'οχι βέβαια  για να το  φυλάξει από τους κλέφτες !..
.Και ιδού η  συνέχεια:
 Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, μία γυναίκα εμφανίστηκε στην Τράπεζα της Ελλάδος, ζητώντας να εισπράξει μία επιταγή του ΕΟΤ, ύψους 147.000 ευρώ. 
Η Τράπεζα ζήτησε επιβεβαίωση από τον Οργανισμό για τη συναλλαγή, όμως ο ΕΟΤ διέταξε την Τράπεζα να μην προχωρήσει τη διαδικασία.Η συγκεκριμένη επιταγή αφορούσε ξενοδοχείο στη Σύρο, όμως στελέχη της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ  ήρθαν σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν υπήρχε καμία εκκτεμής οφειλή του ΕΟΤ απέναντί του.
Κατόπιν  οι αστυνομικοί  περασσαν  χειροπέδες  στον ΕΙΔΙΚΟ σύμβουλο του Κραχάλιου ακι σε  άλλα  34 παλληκάρια  που έστηναν εταιρίες  -μαϊμούδες  για να εισπράττουν  το κρατικό παραδάκι.
Εναντίον τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρα απάτης από κοινού και πλαστογραφία μετά χρήσης, ενώ ο ειδικός σύμβουλος κατηγορείται και για υπεξαίρεση προς την υπηρεσία.


Σύμφωνα με αποκάλυψη του Fimotro ο Eιδικός σύμβουλος του Καραχάλιου ονομάζεται Κώστας Βασιλάκος!

Η “Ομάδα” του “ειδικού συμβούλου” είχε εκχωρήσει την ...είσπραξη της επιταγής σε εταιρεία-φάντασμα ,που είχε γραφεία στα Οινόφυτα και την Σίνδο Θεσσαλονίκης !

Ο Ν.Καραχάλιος πότε θα βγει να καταγγείλει ΔΗΜΟΣΙΩΣ  το ...αστέρι που είχε  κοντά  του;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου