Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Κτηνάνθρωποι βίασαν , κακοποίησαν σεξουαλικά και ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΗ 34χρονη κόρη επιιχειρηματία στην Ξάνθη




Από το : protothema.gr, Ρεπορτάζ : Μανώλης Βάιος, Ηλιάνα Γαβαλά
Ακόμη πιο τραγικές διαστάσεις προσλαμβάνει η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας  34χρονης γυναίκας στην Ξάνθη, καθώς αποκαλύπτεται ότι ο πατέρας και ο αδελφός της ήταν οι πρώτοι που έσπευσαν να σβήσουν τη... φωτιά στην πυλωτή της πολυκατοικίας χωρίς να γνωρίζουν ότι αυτή που καιγόταν ήταν η 34χρονη κοπέλα!

Κάποιοι γείτονες διέκριναν την ανθρώπινη σιλουέτα και άρχισαν να φωνάζουν, ενώ άλλοι ανέφεραν ότι είχαν ακούσει λίγο νωρίτερα τα  ουρλιαχτά της.




Ο ιατροδικαστής ,που εξέτασε τη σορό της άτυχης γυναίκας ,είναι σοκαρισμένος, ενώ έκανε λόγο για ένα έγκλημα πρωτοφανούς αγριότητας.
Η 34χρονη γυναίκα, κόρη γνωστού επιχειρηματία της Ξάνθης, έπεσε θύμα  βιασμού, αλλά και  άγριας σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ  στα γεννητικά της όργανα φέρει  δύο τομές οι οποίες έγιναν με άγνωστο αιχμηρό αντικείμενο.

Στη συνέχεια ο ή οι δολοφόνοι τις προκάλεσαν βαριές κρανιογκεφαλικές κακώσεις και λίγο πριν ξεψυχήσει την περιέλουσαν με βενζίνη που έκλεψαν από μηχανάκι και την έκαψαν ζωντανή...


Ωστόσο, οι μόνοι ήχοι που ξύπνησαν τους γείτονες, ήταν οι κραυγές της άτυχης 34χρονης όταν καιγόταν ζωντανή! Τότε, όμως, ο δράστης είχε ήδη εξαφανιστεί.
Οι αστυνομικοί στηρίζουν πολλά στην κατάθεση της φίλης του θύματος, που διασκέδαζαν μαζί και την αποχαιρέτησε δύο στενά πριν από το σπίτι της για να πάει στο δικό της.

Τραγική ειρωνεία
  •  λίγες μόνο ημέρες πριν από τη δολοφονία της, η 34χρονη είχε αναρτήσει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook ένα ασπρόμαυρο σκίτσο με φόντο μια νεκροκεφαλή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου