Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Πέμπτη μεσημέρι αναμένεται ν΄ολοκληρωθεί η αντιπαραβολή της περιβόητης λίστας Λαγκάρντ

Πέμπτη μεσημέρι τελειώνει η αντιπαραβολή της λίστας Λαγκάρντ

Το μεσημέρι της Πέμπτης θα γνωρίζουν -εκτός απροόπτου- οι Οικονομικοί Εισαγγελείς Πεπόνης και Μουζακίτης αν η λίστα Λαγκάρντ που τους είχε παραδοθεί πριν από μερικές εβδομάδες είναι η ίδια με αυτή που εστάλη πριν από λίγες ημέρες -για 2η φορά !- στην Ελλάδα από τη Γαλλία.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση για να διεξαχθεί ο έλεγχος της αντιπαραβολής των δύο ηλεκτρονικών αρχείων -με τις καταθέσεις Ελλήνων στην τράπεζα HSBC στην Ελβετία- ενεργοποιήθηκε ένα πρόγραμμα το οποίο έδωσε τη δυνατότητα στα ειδικά κλιμάκια του ΣΔΟΕ που εργάσθηκαν κάτω από την εποπτεία των κυρίων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη να συντμήσουν τον απαιτούμενο χρόνο ελέγχου.
  • Ετσι, εξετάζονται κατ΄ αντιπαραβολή όχι μόνον τα ονόματα της λίστας αλλά και οι ηλεκτρονικοί φάκελοι που τα συνοδεύουν όπου και καταγράφονται τα ποσά των καταθέσεων, οι τυχόν κινήσεις των λογαριασμών ακόμη και οι πληρεξούσιοι.
Και  αφού  γίνει η διασταύρωση, μπαίνει  το ερώτημα :  ΠΟΙΟΣ θ΄ανακοινώσει  στον  ελληνικό λαό  αν η  1η  και  επιμελώς  αποκρυβείσα από Παπακωνσταντίνου κια  Βενιζέλο είναι "πειραγμένη¨  ή  ΣΩΣΤΗ.
Γιατί αν πουν  είναι "σωστή"  τότε γνωρίζουμε  τα ονοματεπώνυμα  καθότι  δημοσιεύθηκαν  στο περιοδικό HOT DOG ,και  ακολούθως  σε  αρκετούς ιστόοπους.
Πηγή:  iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου