Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Θα φορολογήσουν και τις ξυλόσομπες και τα τζάκια;

Φωτο ΑΡΧΕΙΟΥ, τότε που το (γνωστό ) ΝΕΦΟΣ ... συντρόφευε  τις μέρες μας
Κάποια  ..συντονισμένη κινητικότητα  βλέπουμε τις τελευταίες  ημέρες  κυβερνητικών και ...επιστημόνων. Διότι , βλέπετε , ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ - λένε - για την υγεία  μας.
Μπροστάρης  στο θέμα  θα  είναι το λεγόμενο  υπουργείο Περιβάλλοντος , για το οποίο (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ)  δεν κάνει και τίποτε  σπουδαίο...
Τώρα όμως  που προσπαθούν να  ¨βγάλουν από τη μύγα ξίγκι" σκέφθηκαν κάποιοι  κυβερνητικοί  φωστήρες  να  ξεκινήσει μία  καμπάνια  κατά της  χρήσης  ξυλόσομπας και τζακιών  γιατί  αυξήθηκαν  τα ...αιωρούμενα  σωματίδια  από την καύση  ξύλου !! 
Αυτά  σκέφτονται  οι αδιάντροποι και ίσως  σήμερα  αυτό το λεγόμενο  υπουργείο  Περιβάλλοντος θα  αραδιάσει μία  σειρά ...μετρήσεων για  να τρομοκρατησει  τους ΑηΓιάννηδες που  καίνε  λίγα ξύλα στην ξυλόσομπα για  να ζεστάνουν το ΣΠΙΤΙ τους  και να μην πεθάνει η οικογένιά  τους  από το κρύο.
Η ...επικοινωνιακή επιδρομή ξεκίνησε  από  χθες  με  την ανακοίνωση  για ...υψηλές συγκεντρώσεις αιωρουμένων μικροσωματιδίων σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας,  λόγω της καύσης ξύλων στα τζάκια και τις ξυλόσομπες.!!!
Στην Αθηνά:τα αιωρούμενα σωματίδια έφτασαν στα 189 μικρογραμμάρια στον σταθμό της Λυκόβρυσης  (δηλαδή περίπου 350% πάνω από το όριο των 50 μικρογραμμαρίων) και στο Μαρούσι τα 174 μικρογραμμάρια.
Και  αφού το ...υπ.Περ/ντος  δώσει τα  ..."αναγκαία"  στοιχεία "μετρήσεων"  θα ...παρελάσουν  από τις τηλεοράσεις  οι  ..ειδικοί  νεφολόγοι  , που θα  μας  τα πρήξουν ....
Και  τελευταίος θα φανεί ο ...Στουρνάρας  για να  βάλει  νέο  φόρο ...
Ας τολμήσει... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου