Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Έκρυθμη η κατάσταση στα Σκόπια όπου κυβερνά δικτατορικά ο υπερφίαλος Γκρουέφσκι



 
΄Αργησε  αλλά ήρθε   η μετωπική  σύγκρουση  της  αντιπολίτευσης  με τον  υπερφίαλο  δικτατορίσκο Γκρουέφσκι.
 ΄Ηδη  ξεκίνησε   μετωπική  αντιπαράθεση  κυβέρνησης-αντιπολίτευσης , με  την  δεύτερη να προχωράει  σε  δυναμικές  κινητοποιήσεις ,.που περιλαμβάνουν  συγκεντρώσεις  αλλά και  ..αποκλεισμούς δρόμων σε ΟΛΕΣ  τις πόλεις του γειτονικού  κρατιδίου.
΄Ηδη , σε αποκλεισμούς κεντρικών δρόμων σε όλες τις όλεις της ΠΓΔΜ, προχωρησε  ο αντιπολιτευόμενος συνασπισμός υπό την "Σοσιαλδημοκρατική Ένωση" (SDSM) του Μπράνκο Τσερβένκοφσκι, μία ημέρα μετά τα επεισόδια εντός και εκτός της Βουλής κατά την ψήφιση του προϋπολογισμού για το 2013.
Ο Μπράνκο Τσερβένκοφσκι κατηγόρησε τον Νίκολα Γκρούεφσκι για "απολυταρχικό τρόπο διακυβέρνησης της χώρας", λες  και  δεν το ξέραμε...
Επίσης , ο αρχηγός του SDSM ανακοίνωσε, ότι το κόμμα του δεν θα συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές, τον Μάρτιο του 2013, αν δεν λάβει ισχυρές εγγυήσεις από την κυβέρνηση"για ελεύθερες και δημοκρατικές εκλογές".
Το προσεχές  Σάββατο, όπως ανέφερε ο κ.Τσερβένκοφσκι, η αντιπολίτευση θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στα γραφεία του κυβερνώντος VMRO-DPMNE του Νίκολα Γκρούεφσκι, στα Σκόπια.Και ο κομψευόμενος Γκρουέφσκι κατηγόρησε τον αρχηγό του SDSM ,ότι το μοναδικό πράγμα που τον ενδιαφέρει είναι να προκαλέσει αναταραχή στη χώρα με στόχο να καταλάβει την εξουσία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου