Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στις φυλακές για να δει τους Τσοχατζόπουλο, Λαυρεντιάδη ,Γαβαλά,και φοροφυγάδες επιχειρηματίες


Χθες επαινέσαμε την απόφαση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου να δοθούν σε άνεργους αγρότες εκτάσεις της εκκλησιαστικής γης για ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ, Είπαμε μπράβο για την ρεαλιστική και κυρίως χριστιανική πράξη του,
Αλλά πριν περάσουν λίγες ώρες ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επισκέφθηκε τις φυλακές Κορυδαλλού για να δει και ευχηθεί στους έγκλειστους σ΄ αυτές για ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ αδικήματα σε βάρος του κράτους , δηλαδή του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
΄Οπως αναφέρει το real.gr :
  • Την 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, εκεί που κρατούνται οι VIP όπως οι Λ. Λαυρεντιάδης, Άκης Τσοχατζόπουλος, Λ. Γαβαλάς και πολλοί επιχειρηματίες επισκέφθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων ο Αρχιεπίσκοπος.
  • Ο κ. Ιερώνυμος τέλεσε μία σύντομη δέηση στο μικρό εκκλησάκι του σωφρονιστικού καταστήματος και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για λίγη ώρα με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και τους κρατούμενους και να τους δώσει τις ευχές του.
  • Τους τόνισε πως πρέπει να σταθούν δυνατοί σε αυτή τη δύσκολη δοκιμασία που περνούν μέσα στις φυλακές, δοκιμασία που γίνεται ακόμη πιο δύσκολη την περίοδο των εορτών.
  • Ο Αρχιεπίσκοπος άλλωστε γνωρίζει ,όπως είναι γνωστό, τον Λ. Λαυρεντιάδη ο οποίος διατηρούσε όλο το προηγούμενο διάστημα πολύς καλές σχέσεις με την Εκκλησία ενώ στήριζε και το φιλανθρωπικό της έργο. Μάλιστα στο ταξίδι που είχε πραγματοποιήσει ο κ. Ιερώνυμος στο Κατάρ είχε συναντηθεί με τον άλλοτε ισχυρό επιχειρηματία ο οποίος όπως είχε ανακοινώσει τότε η Αρχιεπισκοπή βρίσκονταν εκεί για επαγγελματικούς λόγους και δεν είχε καμία σχέση με το ταξίδι του κ. Ιερώνυμου.

Αρχιεπίσκοπε μας μπερδεύεις , για να μην πούμα καμιά βαρύτερη λέξη , αυτές τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων. Γιατί αν ήθελες να δώσεις κουράγιο και τις ευχές σου θα ήταν ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΤΕΡΟ να πάς να δεις και να ευχηθείς σε φυλακισμένες και φυλακισμένους για άλλα αδικήματα και όχι για μεγαλοσχήμονες που κατηγορούνται για ΚΛΟΠΗ δημολσίου χρήματος αφού δεν το απέδιδαν.....

Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου