Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Αστυνομία: έβαλαν το λύκο να φυλάε τα πρόβατα....


Σε εξέλιξη  γιγαντιαία επιχείρηση της Αστυνομίας για την εξάρθρωση  κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, το οποίο δρούσε σε Θεσσαλονίκη, Βόλο και Αγρίνιο. Ηδη  , συνελήφθησαν ....ΕΦΤΑ  αστυνομιοί, εκ των οποίων δύο διοικητές Τμημάτων Δίωξης Ναρκωτικών, που εμπλέκονται σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών σε συνεργασία με κύκλωμα εμπόρων.

Η Αστυνομία έχει προχωρήσει τις τελευταίες ώρες σε συλλήψεις 29 ατόμων, ανάμεσά τους τρεις από τους αστυνομικούς. Εις βάρος των υπολοίπων τεσσάρων ενστόλων που εμπλέκονται στην υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία.
  • Από τους συλληφθέντες αστυνομικούς ο ένας είναι ο διοικητής του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Βόλου και οι άλλοι δύο αρχιφύλακες, εκ των οποίων ο ένας υπηρετεί στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης και ο άλλος στο Τμήμα Ασφάλειας Αγρινίου.
Από τις εκατοντάδες ηχογραφημένες συνομιλίες προέκυψε ότι οι αστυνομικοί είχαν «συναλλαγές» με τους εμπόρους ναρκωτικών, υποσχόμενοι σε αυτούς άλλοτε διάφορες ποσότητες προκειμένου να «εκμαιεύσουν» πληροφορίες για τη δράση άλλων κυκλωμάτων και άλλοτε ευνοϊκές καταθέσεις σε κατηγορουμένους που εμπλέκονταν σε υποθέσεις ναρκωτικών.
Πηγη: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου