Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Πρόστιμα μαμούθ σε όσους δεν συλλέγουν αποδείξεις, γιατί θέλουν οι συναλλαγές να γίνεται μόνο μέσω ΤΡΑΠΕΖΩΝ!!!!








Με το πρόσχημα  της  συλλογής ...αποδείξεων  για τις όποιες  Αγορές μας θα  μας  στραγγίξουν και  παράλληλα  θέλουν να μας  κάνουν  ...χρηματοδότες  των ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
Αυτός είναι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ  στόχος  τους,  γι΄αυτό ο  ένας   υπουργός να λέει  ανοησίες , κάνοντας λόγο για  ...μπαούλα γεμάτα με  ευρώ , και ο  ειδικός  επί των εσόδων,  ο Μαυραγάννης   απειλεί να  μας  τσακίσει  αν  ΔΕΝ καταφέρουμε  να  βρούμε  αποδείξεις   για το  25% του  δηλωθεντος εισοδήματος.
Το λέει  Ω Μ Α  ο υφυπουργός Οικονομικών Γεώργιος Μαυραγάνης (φωτο ) για το τι επιδιώκουν:
  • «Να εξωθηθεί ο κόσμος να πληρώνει με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα και να μειωθεί το ποσό των μετρητών που επιτρέπεται στην πληρωμή κάθε συναλλαγής. 
  • Αυτό είναι μέσα στα σχέδια, αλλά δεν υλοποιείται σε μια μέρα.
  •  Το έχουμε βάλει μπροστά και μέσα στο 2013 θα έχουμε συγκεκριμένα μέτρα» δήλωσε υφυπουργός Οικονομικών

Σύμφωνα με δηλώσεις του υφυπουργού Οικονομικών Γεώργιου Μαυραγάνη οι φορολογούμενοι θα πρέπει να συγκεντρώνουν με τη μορφή αποδείξεων το 25% του δηλωθέντος εισοδήματός τους για να δικαιούνται την έκπτωση φόρου, για ποσά υψηλότερα από 42.000 ευρώ, μέχρι τα οποία υπάρχει ωφέλεια από το ειδικό αφορολόγητο ποσό. Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να συλλέγουν αποδείξεις έως 10.500 ευρώ.
  • Το πρόστιμο που θα κληθούν τα πληρώσουν όσοι συγκεντρώσουν αποδείξεις λιγότερες του 25% ξεπερνά ακόμη και το φόρο !!!!
  • Πραγματικοί Λήσταρχοι ,λόγω  της ανικανότητάς τους  ή της ...αβλεψίας  τους να  χτυπήσουν τη ΜΕΓΑΛΗ  ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ  ,την οποία  ΟΛΟΙ γνωρίζουν  , αλλά  ΔΕΝ την αγγίζουν.

Και  το φαρμακερό του Μαυραγάννη: Θα  φορολογούνται και οι ...ΑΝΕΡΓΟΙ που έτυχε να έχουν ένα σπίτι  80τ.μ κι ένα αυτοκίνητο 1400cc Θα ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ φόρο 2.756 ευρώ και ας είνα Α Ν Ε Ρ Γ Ο Ι ...
 Πηγή:  iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου