Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Ο Τσοχατζόπουλος με τις διεθνείς καταθέσεις του !!!




΄Εχουν ξεθεωθεί (!) εισαγγελείς και ανακριτές να ψάχνουν τραπεζικούς λογαριασμούς του ΣΟΣΙΑ-κηστη ΄Ακη Τσοχατζόλπουλου στην Ελλάδα , την Ελβετία , το Λίβανο,τη Λιβύη, την Κύπρο ,τη Σιγκαπούρη και τη μακρινή ...Κίνα.
  • Αυτό θα πει να επενδύεις σωστά ! Είχε μυαλό ο ΄Ακης , αλλά δεν ξέρουμε αν σ΄ αυτό τον βοήθησε κι εκείνος ο πονηρός τύπος , ο Σμπώκος από τον οποίο – όπως γράφει στις σημειώσεις – πότε του ζητούσε να επιστρέψει ...800.000 ευρώ και πότε περίπου αντίστοιχα ποσά!
Μεγάλος Τραπεζίτης ο ΄Ακης ,σύμφωνα με τα εισαγγελικά στοιχεία που περιέχονται στο .πόρισμα για την παραπομπή του . Και μην νομίσετε πως η συμβία του δεν γνώριζε τίποτε για τον πακτωλό των εκατομμυρίων ευρώ... { Ατυχώς η... Γκόλντμαν Σακς δεν τον εντόπισε για να τον αξιοποιήσει σε άλλα κόλπα...} !!!
Σε διάφορες χώρες του κόσμου αναζητούνται τεράστια χρηματικά ποσά που είχε αποκτήσει ο Άκης Τσοχατζόπουλος από μίζες για την υπογραφή εξοπλιστικών προγραμμάτων και τα οποία φρόντιζε να «κρύβει» με την βοήθεια συνεργατών του. Τουλάχιστον αυτό είναι το συμπέρασμα στο οποίο φαίνεται ότι έχει καταλήξει ο Εισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Καραγιάννης , σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα»!!!Μέσα από σημειώσεις και έγγραφα που βρέθηκαν στο σπίτι του Άκη υπάρχουν τραπεζικοί λογαριασμοί σε διάφορες χώρες ανάμεσά τους η Κίνα, η Λιβύη,ο Λίβανος και η Σιγκαπούρη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου