Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Η Γεωργαντά στέλνει στο εδώλιο τους Παπανδρέου ,Γεωργίου και Παπακωνσταντίνου !


Μία γυναίκα  , μέλος  της ΕΛΣΤΑΤ ,η  Ζωή Γεωργαντά  
Τ Ο Λ Μ Η Σ Ε και τα έβαλε με τα "θηρία" , όπως  τον τότε πρωθυπουργό  Γιωργάκη Παπανδρέου  , τον  Γ. Παπακωνσταντίνου   και το πρώην ΣΤΕΛΕΧΟΣ  του ΔΝΤ  Γεωργίου.
Χρειάζονταν πολλά  και γερά ...κότσια ,και φαίνεται πως τα είχε.
Και όχι μόνον αυτό.Νόμιζε  η αφελής  πως  έπρεπε να  ... ενημερώσει το Γιωργάκη  για την ΠΡΟΔΟΣΙΑ  που  ήταν  στα σκαριά. Και τον ενημέρωσε  μέσω  του  αδελφού του , του  Αντρίκου  , αλλά εις μάτην.,..
Το σχέδιο προχωρούσε...
Το αποτέλεσμα  το γνωρίζετε : η Ελλάδα  οδηγήθηκε σε ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ...
Επανήλθε   με  δηλώσεις της  στον Real Fm ,στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου, έκανε λόγο  για  έγκλημα  που ισοδυναμεί με εθνική προδοσία...  Τοπρώην μέλος του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ είπε ότι υπογράφοντας ψευδείς βεβαιώσεις για ένα φουσκωμένο έλλειμμα ζημίωσαν τουλάχιστον με 28 δισ ευρώ το κράτος.
  • «Με βάση αυτά στοιχεία που δημοσίευσε ο κ. Γεωργίου και έστειλε στη Eurostat έγιναν όλα τα μνημόνια», ανέφερε η Ζωή Γεωργαντά, ενώ εκτίμησε ότι είχε πολιτική εντολή να κάνει κάτι τέτοιο.
 «Φαντάζομαι ότι είχε πολιτική εντολή και πρέπει να το πει, γιατί απ’ ότι έχω καταλάβει ο κ. Γεωργίου δεν καταλαβαίνει τη στατιστική», τόνισε, ενώ αναφερόμενη στον επικεφαλής της Eurostat Βάλτερ Ράντερμαχερ είπε: 
  • «Έχουμε αποδείξεις ότι μας προέτρεπε να μην εκτελούμε το καθήκον μας και να υπογράψουμε αυτές τις ψευδείς βεβαιώσεις..." 
«Είναι εγκληματικά αυτά τα πράγματα και επισύρουν ποινικές ευθύνες. Δηλαδή μας παρότρυνε να μην εκτελέσουμε το υπηρεσιακό μας καθήκον», τόνισε, αφήνοντας αιχμές τόσο για τον Ευάγγελο Βενιζέλο όσο και για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
«Βεβαίως γνώριζε ο κ. Παπανδρέου και τήρησε σιγή ιχθύος. Πιστεύω ότι είναι και αυτός υπεύθυνος», αποκάλυψε η κυρία Γεωργαντά, λέγοντας ότι είχε ενημερώσει τον πρώην πρωθυπουργού μέσω του αδελφού του Αντρίκου ενώ του είχε στείλει και μηνύματα.
Η κυρία Γεωργαντά εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι πριν μπούμε στο μηχανισμό στήριξης το έλλειμμα ήταν μονοψήφιο. «Η μόνη επιστημονική μέθοδος που θα μπορούσαν να μας βάλουν στα μνημόνια ήταν ένα διογκωμένο έλλειμμα. Έβαλαν το δικό τους άνθρωπο και μας εξουδετέρωσαν με την πρώτη αμφισβήτηση. Μέχρι που μας απέλυσε ο κ. Βενιζέλος».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου