Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Στο σκαμνί ο Γιάννος Παπαντωντίου κι ο Πέτρος Δούκας για ψεύτικες δηλώσεις ΠΟΘΕΝ Εσχες..

 Στην τακτική δικαιοσύνη με  την κατηγορία της ανειλικρινούς δήλωσης όθεν ΄Εσχες"  στέλνει η αρμόδια επιτροπή της Βουλής τους πρώην  υπουργούς  Γιάννο Παπαντωνίου και Πέτρο Δούκα . Μάλιστα  για  τον  γκολγκέϊτ  υπουργό του ΠΑΣΟΚ η παραπομπή ήταν ....ομόφωνη ενώ υπέρ της παραπομπής του. Δούκα ψήφισαν 7 μέλη και κατά 4.
Υπενθυμίζεται, ότι ο Γ. Παπαντωνίου «συνελήφθη» με αδήλωτο τραπεζικό λογαριασμό στην HSBC στον οποίο είναι κατατεθειμένα 2,2 εκατομμύρια δολάρια (1,3 εκατ αρχικά και στην συνέχεια τα υπόλοιπα ποσά). Φτγωχαδάκι και ο Γιάννος και  δεν  ζει και η  1η σύζυγός του να τον ενισχύσει οικονομικά ...
 Ο λογαριασμός είναι στο όνομα της 2ης συζύγου του και αποκαλύφθηκε με την δημοσίευση της περιβόητης λίστας Λαγκάρντ. Αρχικά, ο Παπαντωνίου "χτυπιόταν"  ότι .....δεν υπάρχει λογαριασμός ,και έκανε λόγο για συκοφαντίες  εχθρών   !!!! 
Ρε που φθάσαμε !
Στην πορεία, ανασκεύασε την θέση του και με υπόμνημα στην επιτροπή «πόθεν έσχες» της Βουλής παραδέχθηκε πως ο λογαριασμός υπάρχει,αλλά  ...... αγνοούσε την ύπαρξή του,γιατί δεν τον είχε ενημερώσει η  2η σύζυγιος του .Τον πιστεύετε;  ...
 Τελικά παραδέχθηκε ,πως  γνωρίζει τον λογαριασμό και πως εκεί βρίσκονται χρήματα τόσο της συζύγου του όσο και δικά του! 
Βρε τον  αρχιψεύτη....
Σούρχεται να  κάνεις  εμετό στα αστραφτερά  δόντια του ...
 
Αλλά και ο γαμπρός του  ΄Εβερτ, ο Πέτρος Δούκας κατηγορείται ,πως μεταξύ των δηλώσεων 2009 και 2010 «ξέχασε» να δηλώσει 1 εκατομμύριο ευρώ.
Ψίχουλα...
΄Ακου να ...ξεχάσεις να δηλώσεις  ΕΝΑ εκατομ. ευρώ...
Κι αυτός πουλάει τρέλα , λέγοντας ,πως ... «εκ παραδρομής» δεν δηλώθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου