Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Χειροπέδες στο βιαστή των βορείων προαστείων,πατέρα ...πέντε παιδιών!

Σύμφωνα με την αστυνομία ο Ν. Κουρέας έχει προχωρήσει σε περισσότερες από 10 επιθέσεις σε βάρος γυναικών

Αυτή η  σκατόφατσα εκμεταλλευόταν τις απεργίες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς,για να προσελκύσει ανυπεράσπιστες γυναίκες  για να τις ...βιάσει!.

΄Οπως  αναγραφεται  στο ethnos.gr :
  • " Σύμφωνα με την αστυνομία ο Ν. Κουρέας έχει προχωρήσει σε περισσότερες από 10 επιθέσεις σε βάρος γυναικών 
  • Με ευγενικό τρόπο, προσφερόταν να τις μεταφέρει στον προορισμό τους. Αντ' αυτού, τις οδηγούσε σε ερημικές τοποθεσίες, όπου με βία και απειλές με κατσαβίδι και άλλα αιχμηρά αντικείμενα ασελγούσε σε βάρος τους... Στη συνέχεια, τις εγκατέλειπε, αφού τις λήστευε.
Ο 31χρονος «δράκος του Διονύσου», πατέρας ...πέντε  παιδιών (!) συνελήφθη χθες από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Νέας Ερυθραίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής. Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, ο συλληφθείς:
  •   έχει ταυτοποιηθεί ως δράστης τριών βιασμών που έγιναν στην περιοχή του Διονύσου τα τελευταία τέσσερα χρόνια σε βάρος μιας 18χρονης, μιας 42χρονης και μιας 65χρονης γυναίκας. Ο ίδιος ο 31χρονος μάλιστα ομολόγησε τις πράξεις του και αναγνωρίστηκε από τα θύματά του.
Οι αστυνομικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση κάνουν λόγο για περισσότερες από 10 ασέλγειες σε βάρος γυναικών. Για τον λόγο αυτό, με σχετική εισαγγελική διάταξη, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του, προκειμένου να αναγνωριστεί από τα θύματά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου