Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

O Αλαβάνος αγωνιά για την πολιτική απουσία της Αριστεράς ...



Σοβαρότατες αιχμές κατά της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα αφήνει με συνέντευξή του στο Real.gr (και τον Βασίλη Σκουρή) ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Αλέκος Αλαβάνος, υποστηρίζοντας  - μεταξύ άλλων - ότι :
  • «ποτέ τα τελευταία χρόνια δεν ήταν τόσο μεγάλη η πολιτική απουσία της Αριστεράς»! , αν και ένα κόμμα αριστερής καταγωγής είναι στην κυβέρνηση, και άλλο κόμμα αριστερής καταγωγής είναι αξιωματική αντιπολίτευση!
Ισχυρίζεται ,πως ο ξένος παράγοντας προχωρά στην ανασύσταση του δικομματισμού με διαφορετικούς παίκτες! Λέει χαρακτηριστικά:
  • «Ο ξένος παράγοντας, μέσα στον πανικό του από το ενδεχόμενο κατάρρευσης της Ευρωζώνης, δεν δίστασε να θυσιάσει τον δικομματισμό, όταν αξίωσε τη συμμετοχή της ΝΔ στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Σήμερα παρακολουθούμε σε αργή αλλά σταθερή κίνηση την προσπάθεια ανασύστασης του δικομματισμού με διαφορετικούς όμως παίκτες. Εδώ εντάσσονται και ο έρωτας για τον Ομπάμα και οι καταγγελίες για συμμορία της δραχμής και οι νοικοκυραίοι και οι συνεργασίες με τη λαϊκή δεξιά και τόσα άλλα» !....

Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου