Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

H εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” μετωπικά κατά του ΚΚΕ !!!




Αυτήν την φωτογραφία ΔΕΝ θα  τη δείτε στα "ΝΕΑ"...
Αγοράζοντας σήμερα την γνωστή εφημερίδα του πολιτικά αμαρτωλού ΔΟΛ, “Τα ΝΕΑ”, μένεις έκπληκτος από την μετωπική ΕΠΙΘΕΣΗ του κατά των συνδικαλιστών ή αν θέλετε διαμαρτυρόμενων υπό την ομπρέλα του ΠΑΜΕ , δηλαδή του ισχυρού βραχίονα του ΚΚΕ.
΄Επεσε “το ξύλο της αρκούδας” και η εφημερίδα “Τα ΝΕΑ” στην 1η σελίδα ΔΕΝ έχει ένα ... κειμενάκι ή έστω μία μικρούλα φωτογραφία από τη βαρβαρότητα των ΜΑΤατζήδων!!
  • Τέτοια αντικειμενικότητα και τήρηση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας!!! Να τους δώσουμε και παράσημο ... Αυτό που ξέρετε...
΄Εχει όμως ως βασικό θέμα την ...Αλέκα(Παπαρήγα) επάνω σε ένα τρακτέρ και τίτλο του κειμένου:”Η επιστροφή της Αλέκας”!!!

Και πας στη 2η σελίδα όπου ο τίτλος είναι “Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους” .
Κι όπως ερμηνεύει:
  • Το Κομμουνιστικό Κόμμα δίνει ξανά δυναμικό «παρών» σε μπλόκα και καταλήψεις με στόχο την κυβέρνηση αλλά και τον διεμβολισμό του ΣΥΡΙΖΑ..”
Και η επόμενη σελίδα στο ...ΚΚΕ αναφέρεται.

Και το “κλου” από τον “Νεόκοπο” , δηλαδή το “βαρύ πυροβολικό” της εφημερίδας , που γράφει:
Κύριε Διευθυντά,
Τι Αλέκα,
τι Αλέξης . . .
Με τιμή
Νεόκοπος
Δηλαδή η εφημερίδα “Τα ΝΕΑ” μας λέει πως ο Μεγάλος ΕΧΘΡΟΣ είναι το ΚΚΕ και γι΄αυτό πρέπει να επιβληθεί ...ο Νόμος και η Τάξη...

Στον ΔΟΛ φαίνεται δεν έχουν ...μνήμη .
Φαίνεται , πως ξέχασαν τα Ιουλιανά ...

Και κάτι άλλο , λες και είχαν σκοπό να τσακίσουν και τον ...ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε ένα ...φύλλο (δηλαδή το σημερινό) :
  • στη σελίδα 5 δημοσιεύουν μεγάλο ρεπορτάζ για τον ΣΥΡΙΖΑ , δηλαδή κατά του ...Αλέξη Τσίπρα . Βάζουν δυο φωτογραφίες , του Τσίπρα και του Λαφαζάνη, στο ΙΔΙΟ μέγεθος παρακαλώ , και τίτλο του κειμένου “Υψηλοί τόνοι για τη στροφή Τσίπρα¨!
  • Μα μέχρι ..προχθές ο Λαφαζάνης αποτελούσε ...κόκκινο πανί για την ΔΟΛιάδα...Τι άλλαξε και του βάζουν μεγάλη φωτογραφία και τον Δέχονται ως ΙΣΑΞΙΟ αντίπαλο του Αλέξη;
Αυτά είναι τα ,...μυστήρια του ΔΟΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου