Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Η Μόσχα παγώνει το δάνειο προς την Ουκρανία

Διαφημίσεις GoogleΒρέττα Μαρία-Δικ.ΓραφείοΕξασφαλ/μένη Επιτυχία.Υπευθυνότητα. Λογικές Τιμές-Εξειδίκευση-Εμπειρίαwww.vrettalaw.gr/δάνεια/υπερχρεωμένΔάνεια μέσω ΤραπεζώνΛύσεις και σε δύσκολες περιπτώσεις. Υπεύθυνα Αξιόπιστα Πανελλαδικά!www.finanzgroup.gr
Η Ρωσία δεν έχει  νομική υποχρέωση να εκταμιεύσει νέες δόσεις από το δάνειο των 15 δισεκατομμυρίων δολαρίων το οποίο συμφώνησε πέρυσι με την Ουκρανία και υπέγραψε με τον αποπεμφθέντα πρόεδρο Βίκτορ Γιανουκόβιτς, δήλωσε  χθές  Τρίτη o αναπληρωτής Οικονομικών της Ρωσίας Σεργκέι Στόρτσακ.
Υπενθυμίζεται ,ότι ο Ρώσος πρόεδρος  Βλαντίμιρ Πούτιν είχε συνάψει τη συμφωνία για τη χορήγηση του δανείου αυτού προκειμένου να σωθεί η ουκρανική οικονομία. Η συμφωνία προέβλεπε ότι η Ρωσία θα αποκτούσε κρατικά ομόλογα αποτιμημένα σε ευρω τα οποία θα εξέδιδε η ουκρανική κυβέρνηση.
Έως σήμερα η Μόσχα έχει εκταμιεύσει 3 δισεκ. δολάρια, σε μια πρώτη δόση, όμως έχει «παγώσει» την εκταμίευση μιας επόμενης, ύψους 2 δισεκ. δολαρίων, αντιδρώντας στη σοβαρή κρίση που συντάραξε την χώρα.
«Δεν έχουμε νομικές υποχρεώσεις» σε ό,τι αφορά την εκταμίευση περαιτέρω ποσών, τόνισε ο Σεργκέι Στόρτσακ μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Ρασίγια 24.
Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου