Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Σφοδρή επίθεση της Πιπιλή κατά του Βαλλιανάτου τον οποίο χαρακτηρίζει «καρφί», "καταδότη" ,«ρουφιάνο» ομοφυλόφιλων και «επαγγελματία γκέι». !!!!


Σφοδρότατη επίθεση κατά του Γρηγόρη Βαλλιανάτου εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή, η οποία τον κατηγόρησε ότι δημιουργεί άσχημη εικόνα κατά των ομοφυλοφίλων.
Μιλώντας στον Ρ/Σ  ΒΗΜA FM, η Φ. Πιπιλή χαρακτήρισε τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων «καρφί» και «ρουφιάνο», ενώ τόνισε ότι είναι «επαγγελματίας γκέι».
΄Οπως  είπε
  • «Θα πρέπει να μαζευτεί, να σταματήσει να δημιουργεί τέτοια εικόνα σε βάρος των ομοφυλοφίλων και να σταματήσει να έχει ως μοναδικό και αποκλειστικό επάγγελμα ότι ο ίδιος είναι ομοφυλόφιλος
  • Θα πρέπει να σταματήσει να λειτουργεί ως καρφί και ρουφιάνος, καταδίδοντας χωρίς κουκούλα ποιοι άλλοι είναι ομοφυλόφιλοι ή όχι»
  • «Αν δεν είναι κάρφωμα και ρουφιανιά αυτό (που έκανε ο κ. Βαλλιανάτος) και αν δεν είναι ύβρις για τον αγώνα των ομοφυλοφίλων να έχουν ίδια δικαιώματα χωρίς να βάζουν ντουντούκα, καταλαβαίνετε πού έχει καταντήσει ο κ. Βαλλιανάτος; Επιτρέπεται να αμαυρώνει τους αγώνες αυτούς στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες, για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, ρίχνοντας τη συζήτηση τόσο χαμηλά; Ο πρώτος που ζητάει για το σύμφωνο συμβίωσης από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο να αποφασίσει πριν από πέντε μήνες, βγαίνει τώρα και εξευτελίζει το δικαίωμα οποιουδήποτε να είναι γκέι, στρέιτ ή τρανσέξουαλ – γιατί υπάρχουν πολλές κατηγορίες; Ντροπή»

Η ...απάντηση Βαλιανάτου  μέσω Facebook
  • «Μωρ και Τσιτσιολίνα να με βγάλετε χέστηκα!! Δήμαρχο της Αθήνα Διαμαντόπετρα θα με βγάλετε»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου