Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Αυτή είναι η ξανθιά κρυφή ερωμένη του Γιανουκόβιτς




                        Φωτογραφία: Kyiv Post

Την ύπαρξη μίας 39χρονης γυναίκας, της Λιούμποφ Πολεζάι, μαζί με την οποία ζούσε ο αποπεμφθείς πρόεδρος της Ουκρανίας, Βίκτορ Γιανουκόβιτς, αποκάλυψαν τα όσα βρέθηκαν στην υπερπολυτελή εξοχική κατοικία του, στην οποία επέδραμαν διαδηλωτές και δημοσιογράφοι μετά την πτώση του.
Ο 63χρονος Γιανουκόβιτς δεν έχει χωρίσει επισήμως από την επί 42 έτη σύζυγό του Λουντμίλα, αλλά είναι ευρέως γνωστό στην Ουκρανία,ότι εκείνη ζει στο Ντόνετσκ και ποτέ δεν είχε εμφανιστεί σε καθήκοντα πρώτης κυρίας, αν και είχε συνοδεύσει τον Γιανουκόβιτς κάποιες φορές κατά την προεκλογική του εκστρατεία το 2010.

«Δεν τα έχει καλά με την πολιτική», είχε πεί τότε ο ουκρανός πρώην πρόεδρος.
Οπως αναφέρει η Kyiv Post, άγνωστο παραμένει πόσο καιρό ζούσε η Πολεζάι με τον Γιανουκόβιτς. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της στο Facebook, η 39χρονη μεγάλωσε στο Γενακίεβο, πατρίδα του έκπτωτου ουκρανού προέδρου και μετακόμισε στο Ντόνετσκ μετά την αποφοίτησή της το 1972. Διαθέτει δικό της κέντρο αισθητικής στο Κίεβο με το όνομα «Crystal Spa» και διαχειρίζεται το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Δρόμος του Μέλλοντος». Η κάρτα της επιχείρησής της βρέθηκε και αυτή στο «ανάκτορο» του Γιανουκόβιτς, ωστόσο ο τηλεφωνικός αριθμός που έγραφε πάνω δεν λειτουργούσε, σημειώνει η Post.
Στοιχεία  από ethnos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου