Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Κινδυνεύει η ζωή του Λαυρεντιάδη της Proton Bank στη φυλακή , λένε οι συνήγοροί του



Θέμα σοβαρής επιδείνωσης της υγείας του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη λόγω της 15μηνης προσωρινής κράτησης του για την υπόθεση της Proton Bank, έθεσαν σε συνέντευξη Τύπου οι συνήγοροι του, οι οποίοι αναφέρθηκαν και στην «πρωτοφανή χρηματική εγγύηση» που καλείται να καταβάλει ο κατηγορούμενος σύμφωνα με εισαγγελική πρόταση.
Στη συνέντευξη που δόθηκε στο γραφείο του συνηγόρου του κατηγορούμενου επιχειρηματία, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, παραβρέθηκε και περιέγραψε την κατάσταση του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, μεταξύ άλλων, ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης.
Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τον κρατούμενο, τόνισε πως ο επιχειρηματίας χρειάζεται συνεχώς βοήθεια από συγκρατούμενούς του καθώς είναι σε πλήρη αχρηστία τα άνω άκρα του. Είπε, επίσης, ότι ο Λ.. Λαυρεντιάδης βρίσκεται σε ένα τροχήλατο καρότσι το οποίο αδυνατεί να χρησιμοποιήσει, ενώ επεσήμανε πως από την παράταση της κράτησης του κινδυνεύει η ζωή του, καθώς έχει πλήρως μειωμένη ανοσοποιητική ανταπόκριση λόγω της φαρμακευτικής αγωγής που ακολουθεί.
Ο ειδικός ιατροδικαστής Ευστ. Καλλίτσης ανέφερε πως ο κατηγορούμενος επιχειρηματίας πλέον έχει ποσοστό αναπηρίας άνω του 80 τοις εκατό.
Πηγή:ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου