Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η σύζυγος του υπόδικου Παπακωνσταντίνου δίπλα στον Σταύρο Θεοδωράκη!


Τι δεν κατάλαβες;
Νομίζεις ότι ”φύτρωσε” ο Θεοδωράκης; 
Το ποτάμι της διαπλοκής μοιάζει αστείρευτο, μέχρι την στιγμή που θα του βάλουμε φράγμα. Εμείς.
Οταν πήγαινε να κάνει “δημοσιογραφία”με την εκπομπή του και εμείς περιμέναμε να αποκαλύψει πράγματα και θάματα,αυτός έκανε δημόσιες σχέσεις για ίδιον όφελος.
 Εδω, στην Ολλανδία με την σύζυγο του υπ.οικονομικών  Παπακωνσταντίνου.
Στις υπολοιπες φωτο ειναι σε ιστιοπλοικα σε βολτες κλπ.
Υ.γ η φωτο ειναι απο τον τοιχο στο facebook της Jacoline Vinke- οταν με ειχε προσθεσει σαν φιλη και με αφαιρεσε μετα -που ελεγε οτι ειμαστε σπαταλοι αν θυμαμαι καλα.
olympia.gr

- - - 

Καίσαρας είπε


Ο Θεοδωράκης είναι το πιο φωτογραφημένο “τίποτε” στην Ελλάδα. Ώρες ώρες νομίζεις ότι κάνει τις εκπομπές για να “δοξάσει” τον εαυτό του και απλά καλεί “πρωταγωνιστές” για να το επιβεβαιώσουν. Ποτέ και σε καμία εκπομπή σε ολόκληρο τον κόσμο ο κάμεραμαν δεν έχει ως αντικείμενό του να “συλλαμβάνει” τις εκφράσεις του εργοδότη του. Στις περισσότερες φωτογραφίες στήνεται στην πόζα του “σκεπτόμενου”. “Σκεπτόμενος” ένας άνθρωπος με μηδενικό πνευματικό έργο. Ένας -στην καλύτερη περίπτωση- παρατηρητής της ζωής. Στην πραγματικότητα είναι ένας “Νάρκισσος”. “Ερωτευμένος” με το είδωλό του. Δεν ξέρω που θα πάει στην τελευταία του επιλογή αλλά είμαι σίγουρος ότι στα gay bar της Πρωτεύουσας θα βρουν θέση όλες οι φωτογραφίες του. Φαν της Νέας Τάξης και άρα “must” για αυτά τα μπαρ. Άντε με το καλό και λάβαρο στις gay parade.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου