Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016

Σεξοτουρισμός στην Ταϊλάνδη: Στους δρόμους που οι γυναίκες πουλιούνται σαν κρέας


Τι κάνουν οι περισσότεροι άντρες του δυτικού κόσμου σε χώρες όπως η Ταΐλάνδη, οι Φιλιππίνες, η Κούβα και η Βραζιλία: σεξοτουρισμό.

Διότι η Ταΐλάνδη είναι η Disneyland του sex, ένα μέρος στον πλανήτη όπου οποιοδήποτε άντρας, οποιαδήποτε εμφάνισης και οικονομικής κατάστασης μπορεί να έχει σεξ επί εικοσιτετραώρου βάσης, με 2, με 3 ή 13 κοπέλες ημερησίως – ανάλογα με τις αντοχές του πορτοφολιού και του κορμιού του.

Ο διάσημος δρόμος του έρωτα ήρθε ξανά στο φως της δημοσιότητας και απασχολεί τον Τύπο, καθώς ένας 49χρονος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται σε real estate, συνελήφθη από τις Αρχές επειδή έκανε στοματικό έρωτα δημοσίως μέσα σε ένα μπαρ με μια ιερόδουλη,μέρα μεσημέρι, με άλλους προαγωγούς να επευφημούν την πράξη του.
Σε δρόμους που έχουν πολλά φωτάκια, αλλά περίσσιο «σκοτάδι», κορίτσια πουλούν το κορμί τους σαν ένα κομμάτι κρέας. Και τίποτε δεν έχει αλλάξει.

Σεξοτουρισμός, όμως, είναι και το όνομα μιας καλά στημένης βιομηχανίας σε υποανάπτυκτες χώρες όπου πολλοί άνθρωποι ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και οι γυναίκες πουλάνε σεξ για να βγάλουν τα προς το ζην.

Και οι κανόνες είναι οι ίδιοι. Και για τους ντόπιους και για τους τουρίστες. Οι οικογένειες των κοριτσιών δεν γνωρίζουν τίποτε. Πιστεύουν ότι τα κορίτσια τους εργάζονται σε μεγάλες εταιρείες.
«Δεν υπάρχει χειρότερο από το να βρεθείς μπροστά σε μεθυσμένο πελάτη. Πραγματικά η εμπειρία είναι πολύ κακή. Υπάρχουν φορές που κάποιοι δεν θέλουν να φορέσουν προφυλακτικό ή σε χτυπούν από τα νεύρα τους. Δίνεις μάχες και παρακαλάς να ξεφύγεις», εξομολογείται μια κοπέλα.
Το μεροκάματο αγγίζει τα 27 ευρώ την ώρα. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η κυβέρνηση κάνει τα στραβά μάτια στο εμπόριο σάρκας επί τούτου.
«Μου λείπει το κοριτσάκι μου. Δουλεύω συνέχεια. Δεν είναι ζωή αυτή. Είναι μια κακή ζωή», αποκαλύπτει ένας άλλος «άγγελος» της νύχτας.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου