Κυριακή 24 Απριλίου 2016

«Αναρχικές» συμμορίες λυμαίνονται την Αθήνα από ΗΣΑΠ μέχρι ξενοδοχεία και σούπερ μάρκετ,- Ακτιβιστές κατέλαβαν ξενοδοχείο και στεγάζουν μετανάστες


Η ιδιοκτήτρια -που δηλώνει αντιΣΥΡΙΖΑ τώρα- 
στην αρχή έκανε «like» στην κατάληψη του ξενοδοχείου, όταν όμως κατάλαβε ότι είναι το δικό της City Plaza αντέδρασε έντονα - 
Καταγγέλλει ότι νοικιάζουν τα δωμάτια για 20 ευρώ το κεφάλι

Ένα απίστευτο αλαλούμ με πρωταγωνιστές αλληλέγγυους και την ιδιοκτήτρια εγκαταλελειμμένου ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας είναι σε εξέλιξη από το βράδυ της Παρασκευής.

Όλα ξεκίνησαν με το κάλεσμα της «Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης σε Οικονομικούς και Πολιτικούς Πρόσφυγες», που έγινε μέσω Facebook, με στόχο να μετατρέψουν «με το έτσι θέλω» το κτίριο εγκαταλελειμμένου ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας σε χώρο στέγασης προσφύγων.

Το κάλεσμα των Αλληλέγγυων


Μάλιστα, σύμφωνα με χρήστες του διαδικτύου η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου, Αλίκη Παπαχελά, μη γνωρίζοντας ότι πρόκειται για το δικό της, έκανε «like» στην προσπάθεια των αλληλέγγυων.

Λίγο αργότερα,όταν ενημερώθηκε ότι πρόκειται για το δικό της ξενοδοχείο, το «City Plaza» που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, αντέδρασε μέσω αναρτήσεων στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, ζητώντας από αλληλέγγυος και μετανάστες να αποχωρίσουν.

Σε ανάρτησή της μάλιστα κατηγορεί του αλληλέγγυους ότι είναι υποκινούμενοι και ότι ζητούν είκοσι ευρώ από τον κάθε μετανάστη για να τους επιτραπεί η είσοδος στο ξενοδοχείο.

Η κυρία Παπαχελά, σε άλλη ανάρτησή της, υπαινίσσεται ότι ήταν πρώην ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ και η συγκεκριμένη κίνηση έγινε λόγω του ότι πλέον είναι «ΑντιΣΥΡΙΖΑ».

Δείτε τις αναρτήσεις της κυρίας Αλίκης Παπαχελά










protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου