Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Σοκ στον Πειραιά: Μετανάστης απείλησε να πετάξει μωρό σε λιμενικό!



Σε σόου μπροστά στις κάμερες, βάζοντας σε κίνδυνο ακόμη και τη ζωή μωρών λίγων μηνών, επιδίδονται  πρόσφυγες στον Πειραιά.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι και κατά την αποχώρηση των τριών γ.γ. της κυβέρνησης, που πήγαν στον Πειραιά προκειμένου να πείσουν τους πρόσφυγες να φύγουν από τις πύλες του λιμανιού και να μεταφερθούν στους καταυλισμούς, εκτυλίχθηκαν πρωτοφανείς σκηνές, με μετανάστες να κινούνται απειλητικά κατά λιμενικών, «κραδαίνοντας» στα χέρια τους ένα μωρό λίγων μηνών, το οποίο άρπαξαν από την αγκαλιά μιας γυναίκας!
Μάλιστα, ο άνδρας που το κρατούσε φαινόταν, κάποια στιγμή, έτοιμος να πετάξει το μωρό στους λιμενικούς! Σε κάποια στιγμή, κάποιος άρπαξε το μικρό κοριτσάκι από τα χέρια του, το οποίο, όμως, συνέχισε να μεταφέρεται από αγκαλιά σε αγκαλιά, μέχρι να το απομακρύνει από το σημείο μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Αυτή δεν ήταν η μόνη στιγμή που οι πρόσφυγες χρησιμοποίησαν τα παιδιά, αφού και λίγα λεπτά αργότερα, αφού ξάπλωσαν στον δρόμο ζητώντας να ανοίξουν τα σύνορα, έφεραν και μια σκηνή στην οποία στρίμωξαν όσα μικρά παιδιά βρήκαν να κινούνται τριγύρω.




Το νέο σόου των προσφύγων ξεκίνησε αμέσως μετά την ενημέρωση των γ.γ. της κυβέρνησης, κατά τη διάρκεια της οποίας τους ζητήθηκε να φύγουν από το λιμάνι, όταν 30 άνθρωποι κάθισαν στη μέση του δρόμου, σταματώντας ένα λεωφορείο της ΕΘΕΛ. Στη συνέχεια ακολούθησαν κι άλλοι πρόσφυγες σε καθιστική διαμαρτυρία, ενώ αμέσως μετά, από αυτή την ομάδα, ένας άνδρας ξέφυγε αρπάζοντας το μωρό το οποίο απείλησε να πετάξει στους λιμενικούς. Για πολλή ώρα επικράτησε αναστάτωση, με τα πνεύματα να παραμένουν οξυμένα και τους πρόσφυγες να συνεχίζουν τη διαμαρτυρία τους.

Πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου