Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

O Ντερτιλής ΔΕΝ θα παραστεί στην κηδεία του γιου του



Ο αρχι-χουντικός Νικόλαος Ντερτιλής ,που καταδικάσθηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία φοιτητή έξω από το Πολυτεχνείο , το1973, και παραμένει έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού εδώ και 38 χρόνια, δεν θα παραστεί στην κηδεία του γιου του , αν και ο υπουργός Δικαιοσύνης έδωσε το “Ο.Κ.” ...
Ο Ν. Ντερτιλής ενημερώθηκε και υπέβαλε στη Διεύθυνση των φυλακών δήλωση στην οποία αναφέρει ,ότι δεν επιθυμεί να μεταβεί στην κηδεία του γιου του χωρίς χειροπέδες αλλά με τη συνοδεία αστυνομικού με πολιτική περιβολή.
Σημαντική απόφαση για τον οποιοδήποτε ΠΑΤΕΡΑ...

  • Ο γιος του Βασίλης Ντερτιλής άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 62 ετών, στο Λιντς της Αυστρίας, το περασμένο Σάββατο μετά από εγκεφαλικό ανεύρυσμα και η κηδεία του θα γίνει σήμερα (Σάββατο) το μεσημέρι στο Α' Κοιμητήριο Αθηνών .Ηταν πρώην αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και είχε συμμετάσχει σε αρκετές «μυστικές επιχειρήσεις» του στρατού, με πιο γνωστή την «Επιχείρηση Χρυσόμαλλο Δέρας», την απεμπλοκή δηλαδή των Ελλήνων ομογενών από το Σοχούμι του εποχή του εμφυλίου πολέμου στη Γεωργία.

ΣΗΜ.:
  • Ο Ν. Ντερτιλής καταδικάστηκε σε ισόβια.
  • -Δεν συζήτησε ποτέ το ενδεχόμενο να ζητήσει χάρη ή να επικαλεστεί προβλήματα υγείας για να αποφυλακιστεί, όπως έκαναν άλλοι από τους πραξικοπηματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου