Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Στρατιωτική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου υπό δρακόντεια μέτρα ...


Παρέλαση υπό δρακόντεια μέτρα

Δρακόντεια  τα μέτρα ασφαλείας  έως  υπερβολής  για  την στρατιωτική παρέλαση  στη Θεσσαλονίκη  αλλά και τις μαθητικές παρελάσεις στις μεγάλε  πόλεις  υπό το  φόβο  αποδοκιμασιών.
Δείγμα πήραμε  χθες  από τη μαθητική παρέλαση  στη Θεσ/νίκη όπου  οι  γονείς  των  μαθητών που συμμετείχαν στην παρέλαση είχαν ...απομονωθεί πολύ μακριά .Αν είναι να γίνεται παρέλαση  μόνο για τ ους επισήμους ,. καλύτερα  να μην γίνεται..
Στη Θεσσαλονίκη  τώρα: 
  •  τρία χρόνια μετά, τανκς , μαχητικά αεροπλάνα και πολεμικά  πλοία  θα κάνουν την εμφάνισή τους στη Θεσσαλονίκη ύστερα από  τρία χρόνια. 
  • Πάνω από τη Θεσσαλονίκη θα ίπτανται σήμερα 12 μαχητικά σε σχηματισμό τεσσάρων τριάδων, ενώ ένα F16 Block 52 plus της Πολεμικής Αεροπορίας θα προηγείται του σχηματισμού, προσφέροντας θέαμα με τις επιδείξεις του. Τα αεροσκάφη που θα διασχίσουν τον ουρανό της συμπρωτεύουσας θα είναι μαχητικά τύπου F-16, Μιράζ 2000, F4 και βομβαρδιστικά τύπου Α7. Μαζί με τα αεροσκάφη θα πετάξουν και 5 ελικόπτερα του Στρατού Ξηράς.

    Επί του οδοστρώματος θα παρελαύνουν μόνο μηχανοκίνητες μονάδες που εδρεύουν εντός του νομού Θεσσαλονίκης. Επομένως, όσοι βρεθούν στην παρέλαση θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων μία ύλη αρμάτων μάχης τύπου LEO 1A5, ένα μηχανοκίνητο τάγμα πεζικού από τεθωρακισμένα οχήματα, τάγμα διαφόρων τύπων και μία μοίρα αυτοκινούμενων πυροβόλων και συστοιχιών πυραύλων MLRS και HAWK.

Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στη στρατιωτική παρέλαση , η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί παρουσία του πρόεδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, του υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου και άλλων επισήμων. Περισσότεροι από 2.000 αστυνομικοί θα είναι παραταγμένοι από νωρίς κατά μήκος της παρέλασης.. Ο Βενιζέλος  δεν θα παραστεί λόγω ..Τζιτζικώστα!

Απροσπέλαστο είναι σήμερα και το κέντρο της Αθήνας για τη μαθητική παρέλαση ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου