Nικολό Μακιαβέλι συνιστούσε στον Ηγεμόνα «ποτέ να μην ακουμπά την περιουσία και τις συζύγους των υπηκόων.»
Μ΄ αυτή την παραδοχή ας δούμε τον  σύμβουλο του Στουρνάρα Καραβίτη, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο δελτίο τουΝίκου Ευαγγελάτου με τον διευθυντή του Capital.gr στο παράθυρο.
Αξίζει να δείτε τον συγκεκριμένο διάλογο από το 42ο λεπτό. Ο Θανάσης Μαυρίδης του πέταξε στα μούτρα ότι ήταν μαζί με τον Στουρνάρα από τους Αλχημιστές που μας έβαλαν με την γνωστή  μέθοδο στην ΟΝΕ. Ο σύμβουλος τεχνοκράτης Καραβίτης εμφανίστηκε άσχετος για τα μέτρα τα οποία, με αμοραλισμό ,κόβει και ράβει όλο αυτό το διάστημα. Ο σύμβουλος Καραβίτης συνεχίζει το έργο του συναδέλφου του Αναστασίου Μπάνου, ο οποίος οχύρωσε νομικά το χαράτσι του Βενιζέλου πάνω στο οποίο κάνει φορομπηχτικό παιγνίδι ο σύμβουλος τεχνοκράτης Καραβίτης.
-Κάνετε κάτι που δεν τόλμησε να κάνει καμία κυβέρνηση. Βάλατε φόρους κατοχής στο ακίνητο....
Του είπε ο Μαυρίδης χωρίς εκείνος να μπορεί να αντιτείνει ένα σοβαρό επιχείρημα, ενώ διαρκώς έδειχνε να μην είναι σίγουρος για όσα έλεγε. Όταν ο Μαυρίδης του υπενθύμισε ότι ήταν παρέα με τον Στουρνάρα από τους συμβούλους που μας έβαλαν στην ΟΝΕ με το γνωστό τρόπο, ο Καραβίτης ισχυρίστηκε ότι ο διευθυντής του Capital πετάει την μπάλα στην εξέδρα.
Η εικόνα του Καραβίτη αντανακλά στην ανεπάρκεια του επιτελείου του Στουρνάρα το κόστος της οποίας καλούνται να πληρώσουν οι πολίτες, ώσπου εκείνη την στιγμή που θα έλθει η αφύπνιση...
kourdistoportocali.com