Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ο Αμερικανός πράκτορας Σνόουντεν βρήκε δουλειά σε ρωσική Ιστοσελίδα!!!




Ανεργία τέλος από αύριο για τον Σνόουντεν , τον Αμερικανό πρώην διαχειριστή συστημάτων της NSA ... Θα εργάζεται σε μεγάλη ρωσική ιστοσελίδα,όπως  ανακοίνωσε ο  δικηγόρος  του Ανατόλι Κουτσερένα. Ωστόσο «για λόγους ασφαλείας"…δεν  ανέφερε το όνομα της ιστοσελίδας, όπως είπε  στο πρακτορείο RIA Novosti. Να σημειωθεί πως πως τον περασμένο Αύγουστο, ο ιδρυτής του Vkontakte, του μεγαλύτερου ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης της Ρωσίας ή αλλιώς το ρωσικό Facebook, είχε προτείνει στον Σνόουντεν, όταν ακόμη βρισκόταν στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο να εργαστεί για αυτόν.

«Προσκαλούμε τον Έντουαρντ στην Αγία Πετρούπολη και θα χαρούμε εάν αποφασίσει να ενταχθεί στην ομάδα των διακεκριμένων τεχνικών πληροφορικής που διαθέτουμε», έγραψε τότε ο Πάβελ Ντούροφ στη σελίδα του στο Vkontakte, προσθέτοντας πως «δεν υπάρχει κάποια πιο δημοφιλής εταιρεία πληροφορικής στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι θα τον ενδιαφέρει η ιδέα να ασχοληθεί με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών μας».

Λίγες ώρες μετά την είδηση τη δουλειά που βρήκε στη Ρωσία, μια νέα φωτογραφία του Σνόουντεν κάνει τον γύρο του κόσμου. Ο Αμερικανός, φορώντας ένα κασκέτο, κοιτά την κάμερα.
Πηg;h :protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου