Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Αρχίδια ...προσφέρουν στον Ολάντ οι Οικολόγοι του Παρισιού, με διαδικτυακή καμπάνια - σοκ



               Το screenshot ,όπως αποτυπώθηκε από το politis / Le Figaro
Σε μια άνευ προηγουμένου «καμπάνια», που διήρκησε μόλις…μία ώρα, προχώρησαν νέοι οικολόγοι των Παρισίων , προσφέροντας… αρχίδια διαφορετικού μεγέθους στον πρόεδρο Ολάντ, για τρεις διαφορετικούς τομείς στους οποίους οι ίδιοι θεωρούν ,ότι δεν επέδειξε την δέουσα πυγμή!
Επαναστατώντας κατά των…πισωγυρισμάτων της κυβέρνησης κυρίως για τον πράσινο φόρο, οι νέοι οικολόγοι του διαμερίσματος Ιλ ντε Φρανς (πρωτεύουσα του οποίου είναι το Παρίσι) ανήρτησαν στον λογαριασμό τους στο Facebook, μια καμπάνια με τίτλο «το δώρο των νέων οικολόγων στον Φρανσουά Ολάντ».

Στην επίμαχη εικόνα παρουσιάζονται τρία ζεύγη όρχεων διαφορετικού μεγέθους που αντιπροσωπεύουν  το «κουράγιο για αλλαγή»: 
  • το πρώτο και πιο μικρό για αντίσταση στο κίνημα manif pour tous (το σύνθημα των διαδηλωτών που αντιτάχθηκαν στον νόμο για γάμους ομοφυλοφίλων), 
  • το δεύτερο για αντίσταση στους Γάλλους επιχειρηματίες (medef) και 
  • το μεγαλύτερο σε μέγεθος «για την τήρηση των (προεδρικών) υποσχέσεων».
Οι οικολόγοι παρότρυναν τους πολίτες να προσφέρουν ένα…ζεύγος στον Πρόεδρο, γράφοντας «ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για τα Χριστούγεννα».

Το θάρρος τους ωστόσο δεν φάνηκε να κράτησε πολύ, αφού μία ώρα μετά την ανάρτησή της, η προκλητική εικόνα αποσύρθηκε από το διαδίκτυο. Μάλιστα ένας εκ των εμπνευστών, ο Ζορντάν Τρομπετά, συνονιστής στο διαμέρισμα Ιλ ντε Φρανς, αναγνώρισε το ατόπημα και δήλωσε:

  • «Κάποιοι το βρήκαν αντίθετο με τις αξίες της οικολογίας. Επισήμως δεν διεξάγουμε πλέον αυτή την καμπάνια. Ήταν ένα επικοινωνιακό λάθος».
Πηγή:www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου