Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Μαθήματα «δημιουργικής... μπακαλικής» από την τρόικα

Μαθήματα «δημιουργικής... μπακαλικής» από την τρόικα
΄Ετσι χαράσσουν την ...μπακαλίστικη τακτική

Εκπτωτική... περίοδος, για το δημοσιονομικό κενό του ελληνικού προγράμματος το 2014, ξεκίνησε στις Βρυξέλλες.! Για να μην πούμε  περίοδος  των  ...Απόκρεω και των μασκαράδων!
Πηγές της Κομισιόν εκτιμούν... πλέον πως Τρόικα και υπουργείο Οικονομικών "μπορεί να έλθουν σε συμβιβασμό" (!!!)  στο ....1,2 με 1,3 δισ. ευρώ για να καλυφθεί το «άνοιγμα» του προϋπολογισμού του επόμενου έτους.
Μα  τι λέτε βρε μπακάληδες;;;
Πριν από λίγα  24ωρα  ήσασταν  ακατέβατοι στα  2,5 δισ . ευρώ..
Είπε η Αθήνα  για ...500 εκατ. ευρώ και εσείς ..αντιπροτείνετε  1,2 με  1,3 δισ . ευρω.
Πολύ της ..μπακαλικής σχολής είσθε προκειμένου  να είναι μεγαλύτερη η αρπαχτή και η Ελλάδα να  παραμείνει  υπό Κατοχή  για  50 χρόνια.
Αυτό θέλουν και  γι΄αυτό έτσι  συμπεριφέρονται...
Η εφημερίδα "ΕΘΝΟΣ"  σημειώνει  επ΄αυτού:
  • "Το εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως η τρόικα προσδιορίζει κατά το δοκούν το κενό και αλλάζει προβλέψεις με μεγάλη ευκολία"!!!
Και συνεχίζει:
"Για ένα δημοσιονομικό μέγεθος το οποίο καθορίζεται από πραγματικά δεδομένα έχει αλλάξει γνώμη τουλάχιστον τρεις φορές το τελευταίο δίμηνο. Κατά τη διάρκεια των εκ του σύνεγγυς διαπραγματεύσεων στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο οι επικεφαλής της τρόικας πίεζαν την ελληνική πλευρά για να βρει μέτρα ύψους 2,5 με 3 δισ. ευρώ..Στη συνέχεια και μετά το Eurogroup του Οκτωβρίου το εύρος του κενού περιορίστηκε στα 2 δισ. ευρώ και τώρα εμφανίζονται διατεθειμένοι να μειώσουν κι άλλο τις απαιτήσεις τους. Οπως γίνεται αντιληπτό, οι χειρισμοί αυτοί στερούνται σοβαρότητας και πιθανότατα υπαγορεύονται ως μέσο πίεσης της ελληνικής πλευράς προκειμένου να κάνει ένα βήμα πίσω σε ό,τι έχει να κάνει με τις αποφάσεις για τη μείωση του χρέους..." !!!
Ρε τους κερατάδες.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου