Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΣΟΚ: Ισραηλινό πολεμικό πλοίο με βλήμα ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ 4 ανήλικα παιδιά ,που έπαιζαν ποδόσφαιρο σε παραλία της Γάζας !!!!

Gaza-Palaistini-mitera
Είναι ΚΤΗΝΩΔΙΑ...
Και δεν είναι  η πρώτη του  κράτους  του  Ισραήλ  σε βάρος ΑΜΑΧΩΝ Παλαιστινίων.

Το νεώτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.
 Τέσσερα παιδιά ,ηλικίας  κάτω των 15  ετών ,που έπαιζαν ποδόσφαιρο σε παραλία  της Γάζας , ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ σήμερα (Τετάρτη) από βλήμα που έριξε ένα ισραηλινό κανονιοφόρο πλοίο, όπως ανέφερε αξιωματούχος του υπουργείου Υγείας της Γάζας
  • .«Τα παιδιά έπαιζαν ποδόσφαιρο στην παραλία. Όλα ήταν κάτω των 15 ετών. Όταν το πρώτο βλήμα έπληξε το έδαφος, αυτά έτρεξαν, αλλά τα χτύπησε ένα άλλο βλήμα. Φαινόταν σαν να τα κυνηγούσαν τα βλήματα», είπε ο αυτόπτης μάρτυρας Άχμεντ Αμπού Χασέρα.
 Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού στο Τελ Αβίβ δεν επιβεβαίωσε την πληροφορία, τονίζοντας πως ερευνάται το συμβάν.




Ο Άσραφ αλ Κίντρα, εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας της Γάζας, επιβεβαίωσε ότι τέσσερα παιδιά σκοτώθηκαν και πρόσθεσε ότι ένα πέμπτο βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. «Αυτό είναι ένα δειλό έγκλημα», σημείωσε.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, τα παιδιά αυτά έχασαν τη ζωή τους από ισραηλινά πλήγματα, τα οποία είδαν δημοσιογράφοι του και τα οποία κατέστρεψαν ένα κατάλυμα σε μια παραλία της Γάζας, στο οποίο βρισκόταν μια ομάδα παιδιών. Το κατάλυμα αυτό απείχε περίπου 200 μέτρα από ένα ξενοδοχείο της πόλης της Γάζας, στο οποίο διαμένουν δημοσιογράφοι.
πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου