Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Οι βάρβαροι του Ισραήλ με τους βομβαρδισμούς τους ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ στη Γάζα περισσότερα από 239 παιδιά Παλαιστινίων, ηλικίας ... τριών μηνών μέχρι 17 ετών ...



Δολοφονούν νήπια...
Επειδή είναι παιδιά Παλαιστινίων !!
Βομβαρδίζουν  ασταμάτητα..
Το αίμα  ρέει και ο Νετανιάχου ...υπόσχεται περισσότερη  βία  για αρκετό καιρό!!!
Οι καθημερινές σκηνές στη Λωρίδα  της Γάζας κόβουν την ανάσα και προκαλούν ανείπωτη θλίψη. Παιδιά νεκρά, τραυματισμένα, γεμάτα αίματα, ή άλλα που τρέχουν για να σωθούν. Γονείς που τα κρατούν στα χέρια τους θρηνώντας. Με τους περισσότερους από τους νεκρούς στην Παλαιστίνη είναι άμαχοι, τα παιδιά πληρώνουν το τίμημα των εχθροπραξιών.

Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες οι βομβαρδισμοί της ισραηλινής αεροπορίας έχουν προκαλέσει το θάνατο τουλάχιστον 239 παιδιών, 157 αγοριών και 82 κοριτσιών, από τριών μηνών έως 17 ετών, σύμφωνα με τα στοιχεία της UNICEF.
Ανάμεσα στα θύματα είναι 166 παιδιά το πολύ έως 12 ετών, σύμφωνα με τα στοιχεία που είχαν προκύψει ως τις 6 π.μ. της Τρίτης. 
Οι βομβαρδισμοί έχουν αναγκάσει πάνω από 200.000 Παλαιστίνιους να φύγουν από τα σπίτια τους ...
Την ίδια ώρα, τουλάχιστον 6 παιδιά από το Ισραήλ –3 αγόρια και 3 κορίτσια, το μικρότερο εκ των οποίων είναι ένα βρέφος 3 μηνών– έχουν τραυματιστεί από ρουκέτες και επιθέσεις με όλμους από τη Γάζα.
Στοιχεία  από iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου