Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Σάλος στην Αμερική: Η Τσέλσι ίσως δεν είναι κόρη του Μπιλ Κλίντον;

"Τίνος είναι  ρε γυναίκα  το παιδί ;''
Αυτό θάναι  το ερώτημα του Μπιλ Κλίντον  στην σύζυγό του  Χίλαρι  για τον ...πατέρα της Τσέλσι!!!
Ομορφα"  πράγματα   στην  οικογένεια  Κλίντον με  τα ξενοπηδήματα.!!!Αυτό είναι το νέο σκάνδαλο στις ΗΠΑ , καθώς οι φήμες αυτή τη φορά θέλουν την Τσέλσι να μην είναι βιολογικό παιδί του πατέρα της και πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον.
Μάλιστα, φήμη αναφέρει ότι η πατρότητα της Τσέλσι αποτελεί «το πιο καλά κρυμμένο μυστικό του Αρκάνσας».
Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν σε σκανδαλοθηρικά περιοδικά των ΗΠΑ, πολλοί άνθρωποι έμειναν έκπληκτοι όταν πληροφορήθηκαν πως ο Μπιλ Κλίντον δεν ήταν ο βιολογικός πατέρας της Τσέλσι, αλλά οι άνθρωποι του Little Rock στο Αρκάνσας, φαίνεται πως ξέρουν την αλήθεια εδώ και δεκαετίες.
Ο πρώην βοηθός του Μπιλ Κλίντον, Larry Nichols, πιστεύει, πως ο Webster Hubbell, πρώην δήμαρχος του Little Rock, είναι ο πραγματικός πατέρας της Τσέλσι.
Αυτός είναι ο Larry Nichols, πρώην συνεργάτης του Κλίντον που έδωσε το μυστικό
Πολλές φωτογραφίες έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν για να στηρίξουν τις φήμες και τα περιοδικά αναζητούν ομοιότητες ανάμεσα στους δύο .
Αλλά και η κάπως σοβαρότερη εφημερίδα The National ENQUIRER αποκαλύπτει ,ότι πράγματι η Χίλαρι Κλίντον είχε μια ερωτική περιπέτεια με τον Hubbell και αυτό αποτελούσε μυστικό στους πολιτικούς κύκλους του Λιτλ Ρολ.
  • «Η φήμη κυκλοφορούσε στο Αρκάνσας για χρόνια. Πάρα πολλοί άνθρωποι το υποπτεύονταν» δήλωσε επωνύμων ο επιχειρηματίας Finis Shelnutt σε συνέντευξή του στην εφημερίδα.Ο Shelnutt είναι πρώην σύζυγος της Τζένιφερ Φλάουερς, της γυναίκας με την οποία ο Μπιλ Κλίντον έχει παραδεχθεί ότι είχαν ερωτική σχέση γύρω στο 1997, αν και η ίδια υποστήριξε ότι τα είχαν για 12 χρόνια. 
Ο Shelnutt πρόσθεσε ότι η ομοιότητα της Τσέλσι με τον δήμαρχο Hubbell είναι αναμφισβήτητη. «Η Τσέλσι μοιάζει πολύ με τον Webb εκείνης της εποχής» ανέφερε.
Στοιχεία από iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου