Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Σπρώχνουν τη Ρωσία να ...βγει στα άκρα,οι ΗΠΑ, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία με τις νέες "ισχυρές κυρώσεις"!


Οι ΗΠΑ, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία τραβάνε  πολύ κι επικίνδυνα το σχοινί. 
Βιάζονται  για το  στήσιμο του  σκηνικού του νέου ΜΕΓΑΛΟΥ  πολέμου.
Οι προφάσεις είναι  τουλάχιστον αστείες...
Κατηγορούν τη Μόσχα  γιατί , λέει, δεν πιέζει  δυνατά τους Ρωσόφωνους  αντάρτες της  Ανατολικής Ουκρανίας ώστε "αυτοί να προσέλθουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων"...
Τα ίδια έλεγαν παλιότερα  και έπρατταν σε βάρος της Ελλάδας  , γιατί   δεν ...τσάκιζε  τους Κύπριους  αδελφούς μας  να αποδεχθούν το  δολοφονικό  Σχέδιο Ανάν...Ο Κώστας Καραμανλής υπέστη  ΠΟΛΛΑ  γι΄αυτήν την "συμμαχική" παρέμβαση!
΄Ιδια  άθλια  συμπεριφορά.
Απλώς εδώ  έχουν να κάνουν με τη Ρωσία  ..Αλλά βιάζονται πολύ. Γιατί, όπως  γράψαμε , ελπίζουν οι  ηλίθιοι,ότι με  έναν  γενικευμένο  ΠΟΛΕΜΟ  θα  βγουν η Ευρώπη  - και κατ΄επέκταση και οι ΗΠΑ-  από την οικονομική κρίση!!!!
Τώρα:
  • τη λήψη περαιτέρω μέτρων σε βάρος της Ρωσίας, λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης στην Ουκρανίας, αποφάσισαν οι ηγέτες των ΗΠΑ, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Βρετανίας και της Ιταλίας. Οι τέσσερις ηγέτες των ισχυρότερων κρατών της Δύσης είχαν σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία και αμέσως μετά ανακοινώθηκε η απόφαση αυτή από τη γαλλική προεδρία.
  • Οι πέντε ηγέτες — Φρανσουά Ολάντ, Μπαράκ Ομπάμα, Αγγελα Μέρκελ, Ντέιβιντ Κάμερον και Ματέο Ρέντσι — εξέφρασαν τη λύπη τους για το γεγονός ότι η Μόσχα δεν ασκεί πιέσεις στους αυτονομιστές στην ανατολική Ουκρανία, ώστε αυτοί να προσέλθουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ούτε λαμβάνει μέτρα για να γίνουν πιο αυστηροί οι έλεγχοι στα σύνορα Ρωσίας-Ουκρανίας.
  • Επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση των Ηλυσίων Πεδίων, οι δυτικοί ηγέτες διεμήνυσαν πως θα συνεχίσουν να παρακολουθούν εάν και κατά πόσον η Ρωσία παρέχει άμεση στρατιωτική βοήθεια στους αυτονομιστές, ένα θέμα που έχει έρθει στο προσκήνιο εντονότερα μετά την κατάρριψη του Boeing των μαλαισιανών αερογραμμών.
  • «Υπό αυτές τις συνθήκες οι πέντε αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων επιβεβαίωσαν την πρόθεσή τους να υιοθετήσουν νέα μέτρα εναντίον της Ρωσίας», τονίζεται στην ανακοίνωση του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου