Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Έγκυος (πέντε μηνών) η Αλεξία Μπακογιάννη. Επιβεβαιώνεται το Press-gr και για τον (μυστικό) γάμο της με τον Α. Παπαδόπουλο.


Από την Ζένια Πολυδώρου
στο  Press-gr.

Έγκυος πέντε μηνών είναι η Αλεξία Μπακογιάννη και ήδη η εγκυμοσύνη της είναι εμφανής στις δημόσιες εμφανίσεις της.
Όπως έχει ήδη αποκαλύψει το Press-gr, η Αλεξία Μπακογιάννη και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, δημοσιογράφος και πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, έχουν ήδη παντρευτεί χωρίς να δώσουν δημοσιότητα στο γεγονός.
Στις 14 Ιουνίου συγκεκριμένα γράψαμε:
  • Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το Press-gr από πολύ σοβαρή πηγή, οΑνδρέας Παπαδόπουλος και ηΑλεξία Μπακογιάννηαποφάσισαν πριν από λίγο καιρό να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και να παντρευτούν.
  • Όπως φαίνεται, το ζευγάρι επέλεξε να κρατήσει τον γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι αυτό και η πληροφορία -που έγινε γνωστή από οικογενειακό τους φίλο- δεν ήταν εύκολο να διασταυρωθεί. Όπως επίσης δεν μπορέσαμε να διευκρινίσουμε αν ο γάμος ήταν θρησκευτικός ή πολιτικός.
Επίσης το ζευγάρι είχε κρατήσει κρυφή και την εγκυμοσύνη για πέντε μήνες. Το μυστικό αποκαλύφθηκε όταν ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης, προ ημερών και στη διάρκεια πολιτικής εκδήλωσης συνάντησε τον Ανδρέα Παπαδόπουλο και τον αποκάλεσε «μπαμπά».
        Η Αλεξία Μπακογιάννη έχει ήδη δίδυμα από τον δεύτερο γάμο της με τον Μανώλη Βάρσο, τον Γιώργο και τη Θεοδώρα, τεσσάρων χρόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου