Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Πρώτος νεκρός Ρώσος στρατιώτης στη Συρία.- Αυτοκτόνησε... από έρωτα, λένε οι ρωσικές "Αρχές"



Το πτώμα του πρώτου Ρώσου στρατιώτη που έχασε επισήμως τη ζωή του στη Συρία, παραδόθηκε στους οικείους του με την αιτιολογία ότι αυτοκτόνησε για τα... μάτια μίας κοπέλας, αλλά οι οικείοι του αρνούνται ότι κάτι τέτοιο είναι δυνατόν.Η παράδοση του φερέτρου στην οικογένεια του 19χρονου Βαντίμ Κοστένκο, προσωπικού εδάφους των ρωσικών μαχητικών, έγινε το απόγευμα της Τρίτης, όπως αναφέρει το Reuters, φέρνοντας ξανά στην επιφάνεια την δυσπιστία μέρους του ρωσικού πληθυσμού σχετικά με την ειλικρίνεια των ρωσικών στρατιωτικών αρχών.
«Δεν θα πιστέψω ποτέ αυτή την εκδοχή», είπε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, η μητέρα του, Σβετλάνα, φορώντας στο κεφάλι της ένα μαύρο μαντήλι. «Μιλούσαμε καθημερινά επί μισή ώρα, ήταν ευδιάθετος, ευτυχής και γελούσε».
«Μας είπαν ότι απαγχονίστηκε μόνος του εξαιτίας μίας κοπέλας. Δεν θα μπορούσε να το κάνει ποτέ αυτό. Ξέρω τον γιο μου πολύ καλά», είπε ο πατέρας του, Βαντίμ.
Η επίσημη εκδοχή από το υπουργείο Αμυνας της Ρωσίας αναφέρει ότι «ένας συμβασιούχος στρατιώτης, τεχνικός στη βάσης της Χμέμιν στη Λατάκια, αυτοκτόνησε κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου μετά την υπηρεσία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ειδικά την εξέταση των μηνυμάτων στο κινητό του, η αιτία του θανάτου συνδέεται με προβλήματα στη σχέση του με μία κοπέλα».
Πηγή:ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου