Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Κινδυνεύει η ύπαρξη του συντηρητικού μπλοκ στη Γερμανία ,λόγω του μεταναστευτικού ;

Αποτέλεσμα εικόνας για μερκελ

Βλέπουμε τη Μέρκελ  το τελευταίο  διάστημα να  ...τρέχει.
΄Εχει τους λόγους  της .
Πέφτει  η ... δημοτικότητά της .
Κι  έχει ν΄αντιμετωπίσει  και τους "συνεταίρους" της , που  γκρινιάζουν   δυνατά  για τη  στάση της στο προσφυγικό .
Ειδικότερα:
Η δημοτικότητα των συντηρητικών της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ μειώθηκε στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων τριών και πλέον ετών, καθώς οι Βαυαροί εταίροι της στην κυβέρνηση συνασπισμού κλιμακώνουν την κριτική εναντίον της για τους χειρισμούς της στην προσφυγική κρίση.

Ο επικεφαλής των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών  Χορστ Σιχόφερ, δήλωσε ότι κινδυνεύει η ύπαρξη του συντηρητικού μπλοκ αν η καγκελάριος δεν διορθώσει την πολιτική της για το άσυλο. Η Βαυαρία είναι η πύλη εισόδου για τους περισσότερους πρόσφυγες και μετανάστες που εισέρχονται στη Γερμανία.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας Emnid, η δημοτικότητα των συντηρητικών της Μέρκελ μειώθηκε κατά μία ποσοστιαία μονάδα στο 36% , που είναι  το χαμηλότερο επίπεδο από τον Σεπτέμβριο 2012-ενώ οι αντιπολιτευόμενοι Πράσινοι αύξησαν το ποσοστό της δημοφιλίας τους κατά μία ποσοστιαία μονάδα στο 10%.

Η Μέρκελ δέχεται έντονη κριτική από ορισμένους συντηρητικούς επειδή άνοιξε τα σύνορα της χώρας για τους Σύρους πρόσφυγες, μία κίνηση που όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, προκάλεσε νέα προσφυγικά κύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου