Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΟΚ :ελεύθερος , με πρόστιμο μόνο 5.000 Ευρώ, γυμναστής για κατ΄εξακολούθηση βαρύ σεξουαλικό έγκλημα σε βάρος ...11χρονης!!!


Διαβάζεις την "Ελευθεροτυπία" και το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ  της κ.  Κατερίνας ΚΑΤΗ και  τρελλαίνεσαι...
Ανακρίτρια  άφησε  ελεύθερο - με την καταβολή μόνο ...5.000 Ε  - 50χρονο γυμναστή & εκπαιδευτήτου ταεκβοντο ,που κατηγορείται για βαρύ σεξουαλικό έγκλημα, τελεσθέν κατ' εξακολούθηση σε βάρος ενός ανήλικου κοριτσιού, μόλις 11,5 ετών!
Αυτό είναι το χρηματικό ποσό της εγγύησης που του επέβαλε μετά την απολογία του -αφήνοντάς τον ελεύθερο- η ανακρίτρια της υπόθεσης, στο φάκελο της οποίας, πέραν των σοκαριστικών μαρτυρικών καταθέσεων, συμπεριλαμβάνεται και η έκθεση της παιδοψυχιάτρου -που η ίδια όρισε ως πραγματογνώμονα- η οποία κατηγορηματικά αποφαίνεται ότι η μικρή «κρίνεται αξιόπιστη ως προς τις πληροφορίες που παρέχει».

«Πληροφορίες» ,που δεν μπορεί να τις συλλάβει νους υγιούς ψυχικά ανθρώπου, καθώς αφορούν τις ασελγείς πράξεις στις οποίες ο εκπαιδευτής ανήλικων παιδιών -σύμφωνα με την κατηγορία- εξανάγκαζε το κοριτσάκι παρασύροντάς το στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου...

  • «' Οπως προέκυψε -αναφέρουν οι γονείς του κοριτσιού - από την ανακριτική διαδικασία, από τον Σεπτέμβριο του 2010 έως τον Ιανουάριο του 2011, ο κατηγορούμενος ιδιοκτήτης-προπονητής αθλητικού συλλόγου (σε περιοχή της Ευβοίας) κατά την ώρα των προπονήσεων της κόρης μας -μαθήτριας της ΣΤ' τάξης Δημοτικού Σχολείου- την παρέσερνε στο χώρο των γυναικείων αποδυτηρίων και διέπραττε σε βάρος της βαρύτατες ασελγείς πράξεις».
  •  Που είσαι ρε Χαμουραμπί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου