Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Ο διοικητής του ΟΑΕΔ διόρισε τη ...γυναίκα του και την... κουνιάδα του στον ...Ο Α Ε Δ !!!



ΤΕΛΕΙΟ...
Καταπολεμάμε την ...ανεργία...
Διορίζουμε  γυναίκα και  κουνιάδα  στο  ...Δημόσιο για να  καταπολεμήσουμε ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ  την ανεργία.
Αυτή , φαίνεται πως  είναι  η  νέα ...πράσινη πρακτική.
Και ο Διοικητής  του ΟΑΕΔ, Κος Ηλίας Κικίλιας,Διδάκτορας  και προσωπικός φίλος και σύμβουλος του Γιωργάκη  Παπανδρέου προχώρησε  λίγο παραπάνω:διόρισε και τη γυναίκα του και την κουνιάδα του  στον ΟΑΕΔ , στον οποίο προϊσταται.. Τι διάολο  ΟΑΕΔ θα είναι ,αν δεν  φροντίζει για τους ανέργους, έστω της οικογενείας ...
Φυσικά κάθε ΑΠΑΝΤΗΣΗ του θα δημοσιευθεί...
΄Εχουμε και λέμε:



Με το ΦΕΚ Γ' 460/7-6-2010, διορίζεται η κουνιάδα του, ως Γραμματέας του!!!
ΦΕΚ 2 : ο διορισμός της κουνιάδας  Βασιλικής Χάραρη του Ιωάννη
 (


Η σύζυγός του Κυρία Αναστασία Χάραρη, υπηρετούσε με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στη θυγατρική του ΟΑΕΔ "Παρατηρητήριο Απασχόλησης Ερευνητική Α.Ε. (ΠΑΕΠΑ.Ε.).
Με το ΦΕΚ Γ' 1303/31-12-2010 (την τελευταία ημέρα του χρόνου !!!), η σύζυγος του Διοικητή, ....μετατάχθηκε (στον ΟΑΕΔ), σε θέση "μόνιμου προσωπικού κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού".
Θα  ρωτήσετε και δικαίως  : γιατί έγινε η μετάταξη από το "Παρατητηρήριο Α.Ε." ... στον ΟΑΕΔ,; Απλούστατα : το  εν λόγω "Παρατηρητήριο" συγκαταλέγεται ....στους 151 φορείς, οι οποίοι θα σπρώξουν  το  προσωπικό τους σε..... εργασιακή εφεδρεία ! ΄Αρα οι απασχολούμενοι  σ΄αυτό θ΄απολυθούν ύστερα από ένα χρόνο...Χρειάζεται... μυαλό  να προλαβαίνεις  το κακό...

ΦΕΚ 1 : ο διορισμός της  συζύγου Αναστασίας Χάραρη του Ιωάννη



Όμως η υπόθεση δεν τελειώνει...Με το ΦΕΚ Γ΄297/2-5-2011, η κ.Χάραρη μετατάσσεται στο Ελεγκτικό Συνέδριο, όπου οι αμοιβές είναι σημαντικά μεγαλύτερες ..

΄
Πηγή : NEWPOST.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου