Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011



Τον θυμάστε ( τον αριστερά εικονιζόμενο) σοσιαλίσταρο ,τον Τόνι Μπλερ  , καλέ...
Σκληρός και αδίστακτος  κατά των ...τρομοκρατών , των κακών , του Σαντάμ Χουσεϊν που τελικά δεν είχε ούτε δράμι πυρηνικών, αλλά αυτός με εκείνον  τον ηλίθιο τον Μπους ...στήριξαν  έναν πόλεμο, σε  ένα δικό τους ΨΕΜΑ ...
Αυτός ο "δημοκράτης" , ο σοσιαλιστής κ.Μπλερ ,  σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail., παρείχε :
  • συμβουλές στον δικτάτορα  της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι  για ...σωστή επένδυση των εκατομμυρίων δολαρίων, που έκλεβε  από το λιβυκό λαό!
Αυτό αποδεικνύηεται από την αλληλογραφία που βρέθηκε στην Τρίπολη.΄Ετσι έγιναν γνωστές  λεπτομέρειες για  ...ΔΥΟ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ του Μπλερ, για να συναντήσει τον Καντάφι, λίγους μήνες πριν την αποφυλάκιση του βομβιστή του Λόκερμπι!!!
Τώρα αποκαλύπτεται και ΤΡΙΤΗ επίσκεψη του Μπλερ στη Λιβύη, με επιστολή στην οποία ευχαριστούσε τον Καντάφι για τη φιλοξενία του, γνωστοποιώντας του ταυτόχρονα ότι γνωρίζει κάποια «καλά, αξιόλογα έργα για επενδύσεις».

Η αποκάλυψη ,ότι ο Μπλερ είχε μεταβεί δύο φορές στη Λιβύη με .....το ιδιωτικό τζετ του Καντάφι - τον Ιούνιο του 2008 και τον Απρίλιο του 2009 - όταν το καθεστώς απειλούσε να διακόψει τις εμπορικές σχέσεις με το Λονδίνο αν ο Αμπντελασέτ Αλ Μεγκράχι παρέμενε στις βρετανικές φυλακές - προκάλεσε την αντίδραση των συγγενών των θυμάτων του Λόκερμπι, οι οποίοι κατηγορούσαν τον πρώην πρωθυπουργό ότι ο βομβιστής αποφυλακίστηκε με αντάλλαγμα το πετρέλαιο.

Η αποκάλυψη για την 3η επίσκεψη Μπλερ στη Λιβύη, τον Φεβρουάριο του 2008, εγείρει νέα ερωτηματικά για τις σχέσεις του με τον Καντάφι.
 Στην επιστολή του ο πρώην πρωθυπουργός γράφει στον Καντάφι:
  • «Ευχαριστώ για την φιλοξενία σας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου στη Λιβύη και που βρήκατε τον χρόνο να με δεχθείτε. Εκτίμησα και απόλαυσα βαθιά τη μακρά συζήτησή μας».
Την ίδια περίοδο έστειλε επιστολές προς τον τότε πρωθυπουργό της Λιβύης Μπαγκντάντι Αλ Μαχμούντι, καθώς και προς τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της κρατικής εταιρείας πετρελαίου Αμπντουλχαφίντ Αλ Ζουλαϊτίνι, με την οποία τον ευχαριστούσε που «διευκόλυνε τη συνάντησή του με τον Ηγέτη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου