Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Δραματική συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου σε ...ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης



Από :www. iefimerida.gr

Δραματική τροπή λαμβάνει σύμφωνα με πληροφορίες η έκτακτη συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου ,που πραγματοποιείται σε αίθουσα το ξενοδοχείου “Μακεδονία Παλάς”, στη Θεσσαλονίκη.

Πριν από τη συνεδρίαση προηγήθηκε τετ α τετ του πρωθυπουργού με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ,το οποίο διήρκεσε αρκετή ώρα, σε σουίτα του ξενοδοχείου. Σε αυτό προσήλθε για λίγο και ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Λίγο μετά τις 11.30' ο κ. Γιώργος Παπανδρέου προσήλθε στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ξενοδοχείου και ξεκίνησε η συνεδρίαση.

Η έκτακτη αυτή σύσκεψη του υπουργικού συμβουλίου που γίνεται κάτω απο την ασφυκτική πίεση των εταίρων μας, οι οποίοι φαίνεται να έχουν χάσει την υπομονή τους και ζητούν την άμεση εφαρμογή όλου του πακέτου μέτρων, πυροδοτούν σενάρια ακόμα και για νέα πρόταση του πρωθυπουργού στην αντιπολίτευση για συγκρότηση κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα ακίνητα του ελληνικού δημοσίου-δηλώσεις που θα γίνουν πιθανότατα πριν από την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου