Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

΄Εως και ο ΣΕΒ είναι ριζικά αντίθετος με ένα “κούρεμα” στο 50% γιατί θα είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ για την εθνική οικονομία και θα έχει μόνο ΜΙΚΡΗ επίπτωση στο ελληνικό χρέος!



Και οι βιομήχανοι – μετά τον πρόεδρο της τράπεζας Πειραιώς κ. Σάλλα διαφωνούν ανοιχτά με το ενδεχόμενο ενός “κουρέματος” του 50% . Αφενός θα είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ για την ελληνική οικονομία και αφ΄ετέρου θα συμβάλλει πολύ λίγο στη μείωση του χρέους!Και φθάνουν στο σημείο της δραματικής προειδοποίησης μήπως και ξυπνήσει η κοιμισμένη κυβέρνηση του Γιωργάκη και κάνει καμιά κίνηση έστω την τελευταία στιγμή.
Γιατί αυτές τις ημέρες ΑΛΛΟΙ σκέφτονται ,συσκέπτονται και τελικά θ΄αποφασίσουν για εμάς , και η ελληνική κυβέρνηση “αγρόν αγοράζει”. Πελαγωμένη, χαμένη , ανήμπορη και άβουλη,τρώει τις σάρκες της...
Λένε:
  • «Ένα κούρεμα της τάξης του 50% ή περισσότερο, που προτείνεται και διερευνάται τούτες τις ημέρες από διάφορους κύκλους, θα έχει μικρή επίπτωση στην απομείωση του καθαρού ελληνικού χρέους -όχι μεγαλύτερη από αυτή που προβλέπει η συμφωνία... της 21ης Ιουλίου, ενώ θα έχει επαχθείς συνέπειες για την εθνική οικονομία, την ανάπτυξη, τις επενδύσεις, την προσωπική περιουσία των Ελλήνων πολιτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου