Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Ο Ομπάμα κήρυξε το τέλος του αιματηρού πολέμου στο Ιράκ!


Το τέλος του πολέμου στο Ιράκ κήρυξε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, ανακοινώνοντας την αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων έως το τέλος του 2010 .
«Όπως υποσχέθηκα, τα στρατεύματά μας που παραμένουν στο Ιράκ θα επιστρέψουν ως το τέλος του έτους. Ο πόλεμος των ΗΠΑ στο Ιράκ θα έχει τελειώσει», τόνισε ο πρόεδρος Ομπάμα..Είπε και κάτι  ...αστεία  του τύπου :
  • «Ο τελευταίος Αμερικανός στρατιώτης θα διασχίσει τα σύνορα του Ιράκ με το κεφάλι ψηλά, περήφανος για την επιτυχία του ...".
Θα  ρωτήστε : ποια επιτυχία;
΄Ενας πόλεμος,  τον οποίο ξεκίνησε ο Τζωρτζ Μπους ο ανεγκέφαλος παρέα με  τον ...σοσιαλιστή  της Αγγλίας  Τόνι Μπλερ , χρησιμοποιώντας  επί σειρά ετών  χονδροειδή ΨΕΥΔΗ  για δήθεν  χημικά, βιολογικά και  ενδεχομένως  πυρηνκά όπλα ,που κατείχε ο δικτάτορας Σαντάμ Χουσεϊν.
Τίποτε  από όλα αυτά ΔΕΝ  υπήρχε  στο "οπλοστάσιο" του Χουσείν.
ΨΕΜΑΤΑ, ΨΕΜΑΤΑ, ΨΕΜΑΤΑ για να  βάλουν πόδι  στα πλούσια  κοιτάσματα  πετρελείου του Ιράκ ,όπως πρόσφατα  συνέβη και στη Λιβύη.
Και  ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ...
Αίμα  εκατοντάδων χιλιάδων αθώων συνανθρώπων μας
 και ακόμη  να  συνεδριάσει αυτό το λεγόμενο "Διεθνές Δικαστήριο" για να δικάσει τους εγκληματίες πολέμου Τζωρτζ Μπους,Τόνι Μπλέρ και τα πειθήνια όργανά τους...Εδώ η ... Δικαιοσύνη  είναι ΘΕΟ-τυφλη , όχι απλώς τυφλή. 
Για την ιστορία :
  • ο πόλεμος κατά του ΙΡΑΚ ξεκίνησε  στις 20 Μαρτίου  2003.
  • ο τελευταίος Αμερικανός φαντάρος θα εγκαταλείψει  το ιρακινό έδαφος στο τέλος Δεκεμβρίου 2011   ( συνολικός χρόνος Εισβολής και παραμονής  των κατοχικών δυνάμεων στο ΙΡΑΚ : ΕΝΝΕΑ χρόνια και ΕΝΝΕΑ μήνες).
  • όλως τυχαίως , πριν από  δύο ...24ωρα : ο Καντάφι  τραυματίζεται από  νατοικά αεροσκάφη και ...λυντσάρεται από  τους κατσαπλιάδες  "αντάρτες",που βρίσκονται  υπό τη σκέπη του λεγόμενου " Εθνικού  Μεταβατικού  Συμβουλίου" ,που διέπραξαν  τρομακτικά εγκλήματα  μέσα  σε μικρό χρονικό διάστημα.  Κι ΕΔΩ:  το ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ   ήταν  το "χρυσόμαλλο δέρας"  για  την Αμερική, την Αγγλία και τη Γαλλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου