Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Ο Γ.Παπανδρέου οδηγεί τη χώρα σε περιπέτειες και το λαό σε διχασμό με το εκβιαστικό δίλημμα για "ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ"...


Παπανδρεϊκό κόλπο  Νο 1.:
για να  σωθεί ο ίδιος  (ο Γ.Παπανδρέου)  από την επερχόμενη ΟΡΓΗ του  απατημένου και  εξαθλιωμένου λαού , και να  κερδίσει  χρόνο στην πρωθυπουργία , απόψε αποφάσισε   να οδηγήσει τη χώρα σε διχασμό και σε πολύ επικίνδυνα αδιέξοδα , φροντίζοντας ουσιαστικά μόνο τον εαυτό του...
Αιφνιδίως  θυμήθηκε  το ...δημοψήφισμα για  να  σύρει το λαό  εκεί που αυτός θέλει ... Κι αν το αποτέλεσμα του  δημοψηφίσματος είναι  ΑΡΝΗΤΙΚΟ  αναγκαστικά  θα πάμε  σε εκλογές , αλλά  αυτός  έως τον Ιανουάριο ,που θα διεξαχθεί το  αστείο  δημοψήφισμα, θα  κάθεται στην πρωθυπουργική πολυθρόνα  , ενώ ο λαός θα  βυθίζεται καθημερινά  στην εξαθλίωση και ενδεχομένως θα ξεσπά  σε πρωτοφανείς πράξεις  βίας...
Με  την ανεπίκαιρη, την ανερμάτιστη  και  ανόητη πολιτικά πράξη του  για  δημοψήφισμα  ανοίγει την όρεξη των λεγόμενων "αγορών", αλλά  συγχρόνως  προκαλεί και τους  εταίρους  μας  στην Ε.Ε.
Ο άνθρωπος ρισκάρει τα πάντα... για να  διασωθεί  ...
Μιλώντας αργά το απόγευμα  στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος ύψιστη πράξη δημοκρατίας και πατριωτισμού. «Ας δώσουμε το λόγο το λαό και στους πολίτες. Είναι η ώρα να απαντήσει ο πολίτης υπεύθυνα. Θέλει να την υλοποιήσουμε ή να την απορρίψουμε. Αν δεν την θέλει ο λαός δεν θα εφαρμοστεί. Εάν ναι θα προχωρήσουμε», είπε χαρακτηριστικά.
συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης θα ξεκινήσει μεθαύριο Τετάρτη, θα κρατήσει 3 ημέρες και θα  ολοκληρωθεί στις 12 το βράδυ της  Παρασκευής.
Παπανδρεϊκό κόλπο  Νο 2.:
συγχρόνως , ανακοίνωσε  ότι θα ζητήσει ....ψήφο εμπιστοσύνης εκβιάζοντας  για άλλη μία  φορά τους βουλευτές.
Η

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου