Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ 2012 : και ... πρακτοριλίκια στον προεκλογικό αγώνα...





Χαμός στο διαδίκτυο από δημοσίευμα της εφημερίδας “Ελεύθερος Τύπος” σύμφωνα με το οποίο ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Χήτος και υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” ( του Π. Καμένου) φέρεται να έλαβε χρήματα από τα μυστικά κονδύλια της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) !!!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», ο δημοσιογράφος εμφανίζεται να λαμβάνει τον προηγούμενο Ιανουάριο από τα μυστικά κονδύλια της ΕΥΠ το ποσό των 30.000 ευρώ ,για «προσφερθείσες υπηρεσίeς το Β' εξάμηνο του 2011». Μάλιστα, η εφημερίδα δημοσιεύει και την απόδειξη της υποτιθέμενης πληρωμής, όπου φέρεται να υπογράφει ο δημοσιογράφος ως εισπράξας.(βλέπε την υποτιθέμενη απόδειξη πληρωμής)..

Ο Βασίλης Χήτος, μιλώντας το πρωί στον Ρ/Σ “Βήμα FM” και στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, διέψευσε το δημοσίευμα, λέγοντας ότι ουδέποτε πήρε χρήματα από την ΕΥΠ, ενώ για την υπογραφή στην απόδειξη πληρωμής είπε ότι είναι πλαστή.
Πριν από λίγο βγήκε και ο διοικητής της ΕΥΠ Κώστας Μπίκας ,διαψεύδοντας κατηγορηματικά ,ότι υπάρχει οποιαδήποτε απόδειξη πληρωμής του δημοσιογράφου Βασίλη Χήτου που φέρει την υπογραφή του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου